More

  Latest Posts

  Ricciardo va încerca mașina Earnhardt NASCAR Cup la GP-ul din SUA după pariul cu Brown

  Daniel Ricciardo va conduce una dintre mașinile Cupei NASCAR ale lui Dale Earnhardt la Marele Premiu al Statelor Unite, după ce a câștigat pariul de Formula 1 alături de șeful Zak Brown.

  După ce s-a alăturat echipei McLaren la începutul sezonului, Ricciardo a acceptat un pariu cu Brown.

  Cu amintirile încă proaspete ale faimosului pariu de tatuaj al lui Ricciardo cu fostul său șef de la Renault, Cyril Abiteboul, Brown a fost dornic să evite orice disconfort fizic cauzat de ace, așa că a optat pentru un stimulent de curse.

  Cu Ricciardo fiind un mare fan al lui Dale Earnhardt Sr și alergând cu numărul 3 al legendei NASCAR, Brown a simțit că un premiu la înălțimea acestor teme ar fi cel mai bun.

  După ce i-a înmânat un model de Chevrolet Monte Carlo din 1984 al lui Earnhardt ca bonus de semnare, Brown i-a promis lui Ricciardo o ieșire reală în mașină dacă va obține un top trei.

  „Mă gândesc că după primul tău podium vei conduce această maşină în realitate”, explica Brown la acea vreme.

  Earnhardt NASCAR face parte din colecția de mașini private a lui Brown, care include o serie de maşini de F1 și alte motorsporturi.

  Ricciardo

  În ciuda primei reprize dificile din sezon, Ricciardo a obținut primul podium McLaren când a adus acasă o dublă pentru echipă la Marele Premiu al Italiei.

  Nu era clar când va apărea cea mai bună oportunitate pentru testul NASCAR, dar, vorbind într-un podcast australian weekendul trecut, Ricciardo a spus că există șansa ca testul să aibă loc la Austin.

  „Cred că se va întâmpla în următoarele câteva luni”, a spus el. „Nu știu dacă s-ar putea întâmpla în State. Vom vedea. Știu că mașina este în Europa în acest moment, dar poate pentru a merge cu tema americană, cum știe, ar putea chiar să o trimită la Austin pentru a face câteva ture în Texas.”Ricciardo

  Acum, McLaren a confirmat că pariul NASCAR se va întâmpla într-adevăr în weekendul Austin F1.

  Vineri, într-un tweet a confirmat planurile, deși nu au fost dezvăluite alte detalii.

  Cu toate acestea, probabilitatea este că Ricciardo va alerga în perioada de antrenamente pentru weekendul de la Austin – la fel cum au făcut duo-ul Haas Kevin Magnussen și Romain Grosjean când au încercat o maţină de NASCAR în 2019.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Motorsport Network

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss