More

  Latest Posts

  Ricciardo va începe Marele Premiu al Turciei din spatele grilei după schimbarea unității de putere McLaren

  Daniel Ricciardo va începe Marele Premiu al Turciei din spatele grilei, după ce a luat un nou motor cu combustie internă, turbo și MGU-H la bordul lui McLaren MCL35M.

  Momentul nepotrivit a făcut ca Ricciardo să sufere eliminarea din Q1 în calificările la Istanbul Park, Ricciardo urmând să înceapă P15 pe grilă – un loc în față din poziția sa de calificare, după ce Carlos Sainz a preluat propria sa unitate de putere nouă.

  Dar McLaren a optat acum pentru a-i oferi lui Ricciardo noi componente ale unității de putere, ceea ce înseamnă că i se va alătura lui Sainz în partea din spate atunci când luminile se vor stinge la ora locală 1500.

  Ricciardo

  Ricciardo a adoptat o abordare filosofică pentru a pierde Q2-ul sâmbătă, spunând presei: „Dacă ai avea o baghetă magică, probabil că ai fi dorit să fu ultimul care să treacă linia și ar fi fost probabil un timp liber acolo, dar nu am putut planifica nimic din toate acestea.

  „Steagurile galbene erau adesea scoase în primul viraj, astfel încât tururile noastre au fost des întrerupte, iar apoi nu mai ești sincronizat, dar nu ne-am descurcat astăzi. Nici o poveste mare și tristă aici.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss