GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo sigur că îi poate bate pe cei doi piloți Ferrari pentru podium în Abu Dhabi

Vizualizări: 10870

Daniel Ricciardo și-a pus ținta pe un podium în Abu Dhabi pe finalul perioadei sale alături de echipa Red Bull F1.

„M-am așezat în cursa celor de la Ferrari, deci trebuie să depășesc măcar pe unul.

„Mă voi preocupa cu ambele mașini Ferrari la start, voi încerca să urc spre podium. Ritmul de cursă este bun, chiar dacă stăm acolo puten încerca un undercat sau ceva, deci voi încerca.

„Hypersoft-urile ne-ar fi oferit un avantaj mai mare la start, dar ultrasoft-urile sunt mai consistente, deci, dacă nu apar probleme prea mai de degradare de la pneul acesta va fi ok – nu este o cursă previzibila – dar avem mai puține de făcut.

„Primele câteva tururi nu vom putea încerca nimic prea interesant. Va trebui să ne facem cursa. Obiectivul meu este să încerc să îi atac pe cei din față.

”Dacă se întâmplă ca Max să fie cu o secundă mai rapid și să pierd ritmul de cursă, poate că vor face ceva. Dar sper să fiu pur și simplu rapid și atât.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu am nimic de pierdut. Dar nu am avut nimic de pierdut tot anul, deci măcar o dată vreau să încerc să am un start puternic și să atac, să aplic presiune, să nu mă opresc.

„Uneori să îți lași pneurile să își revină este bine. Dar voi încerca să aplic presiune întreaga cursă și voi spera la o greșeală cât timp sunt în spatele lor.”

Foto-credit: Red Bull Racing F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES