Latest Posts

Ricciardo și Russell explică problemele care i-au făcut să rateze majoritatea FP2-ului din Mexic

Vizualizări: 8698

Cu un număr combinat de doar nouă tururi în FP2, nu a fost cea mai bună dintre sesiuni pentru Daniel Ricciardo de la McLaren şi George Russell de la Williams, deoarece ambii s-au retras la boxe devreme din cauza problemelor cu cutia de viteze.

Ei au explicat cum le-au fost afectate weekendurile după FP2 la Marele Premiu din Mexico City, în timp ce a fost dezvăluit ulterior că Russell va primi o penalizare pe grilă pentru o nouă cutie de viteze.

Ricciardo a fost clasat pe locul 15 în FP2 după ce a făcut cel mai rapid tur la 10 minute de la începutul sesiunii. După aceea, s-a întors șchiopătând în garaj, echipa declarând: „Am identificat o problemă la cutia de viteze pe care o analizăm în garaj”.

Ricciardo și Russell explică problemele care i-au făcut să rateze majoritatea FP2-ului din Mexic

Australianul a spus după aceea: „Am avut o problemă, așa că am intrat la boxe și să spunem că au fost câteva verificări de făcut, așa că nu ne-am putut întoarce pe pistă – sau să spunem că nu a meritat riscul să ne întoarcem, așa că am făcut câteva tururi pe hard și apoi asta a fost tot.

Trebuie să punem totul la loc mâine, dar, evident, vom avea sesiunea de dimineață pentru a trece peste.

„Cu siguranță nu a fost anulat nimic încă”, a adăugat Ricciardo. „Vreau să spun că evident că ne oferă un pic mai mult de lucru, dar cu siguranță ne este la îndemână.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Avem ceva ritm de găsit, dar cred că prima rundă a lui Lando [Norris] a arătat puțin mai bine în această după-amiază, așa că vom încerca să analizăm asta și să vedem ce putem învăța.”

După ce a luat pole-ul la Autodromo Hermanos Rodriguez în 2018 pentru Red Bull, un podium aici pentru fosta sa echipă în 2016 și locul 8 pentru Renault în ultimul Mare Premiu al Mexicului, Ricciardo are un record solid pe acest circuit.

Cu McLaren la doar 3,5 puncte în fața Ferrari în clasamentul constructorilor, va avea nevoie de un alt final puternic duminică.

Ricciardo și Russell explică problemele care i-au făcut să rateze majoritatea FP2-ului din Mexic

Cât despre Russell de la Williams, care s-a oprit și el în garaj cu o problemă cu cutia de viteze, dar cu doar două tururi de încălzire și fără timp stabilit, el va primi o penalizare pe grilă în Mexic după ce a luat o nouă cutie de viteze după problemele de sâmbătă.

„Nu este prea mult de spus, să fiu sincer. A fost o defecțiune a cutiei de viteze, așa că băieții încă se uită la cum s-a întâmplat, dacă putem recupera acea cutie de viteze și unde mergem de acolo cu adevărat. Nu este ideal, dar este abia vineri, iar punctele sunt recompensate duminică”, a spus Russell.

Cu cinci curse rămase, Williams conduce Alfa Romeo cu 23-7 și se îndreaptă spre locul 8 în campionat. Acesta ar fi cel mai bun final al lor din 2017.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss