Latest Posts

Ricciardo și-a pierdut „încrederea” după un început „aproape de râs” al sezonului 2021

Vizualizări: 10821

Daniel Ricciardo a simțit că și-a pierdut „încrederea” înainte de a câștiga la Monza, numindu-și începutul în 2021 cu McLaren „aproape de râs”.

Ricciardo s-a alăturat echipei McLaren cu un contract de trei ani pentru sezonul 2021, după părăsirea echipei Renault, dar inițial nu a reușit să egaleze ritmul coechipierului Lando Norris.

Norris a obținut trei podiumuri și de două ori punctele lui Ricciardo înainte de pauza de vară, în timp ce australianul s-a luptat în prima jumătate a sezonului.

Dar Ricciardo a răspuns în mod emfatic obținând prima victorie McLaren în aproape nouă ani în Marele Premiu al Italiei de la Monza, cu Norris terminând P2.

Ricciardo a intrat pe radio după ce a câștigat cursa şi a transmis mesajul: „În adânc, știam că asta va veni, așa că mulțumesc pentru sprijin. Și pentru oricine credea că am plecat, nu am plecat niciodată.”

Ricciardo a explicat cum mesajul a fost îndreptat nu numai către cei care l-au criticat, ci și către el însuși, după ce a recunoscut că a avut câteva îndoieli și întrebări.

„Apreciez că mesajul a fost transmis către oameni, cred că s-au gândit că am plecat, și că eram pe cale de ieșire”, a spus Ricciardo la sfârșitul interviului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Dar totuși, în primul rând, acel mesaj a fost pentru mine pentru că au fost momente în care mi-am pierdut încrederea și m-am gândit, de ce mă lupt atât de mult? Am acum puțină teamă că nu împing mașina atât de mult?

„Știam că nu, dar totuși, când lucrurile nu merg bine, unele dintre aceste întrebări apar. Așa că „n-am plecat niciodată” a fost și pentru mine”

Ricciardo și-a pierdut „încrederea” după un început „aproape de râs” al sezonului 2021

Ricciardo a spus că, după încheierea lui puternică de sezon în 2020 cu Renault și după ce l-a depășit pe Norris în cursa de deschidere din 2021 din Bahrain, o parte din el a crezut că „doar se va îmbunătăți”.

„Poate că a fost rău, pentru că atunci, probabil, a fost și mai dureros că am fost într-un fel înapoi în următoarele curse”, a spus Ricciardo.

„Dar da, cred că acum, în a doua jumătate a sezonului, a mers mai bine. Am câștigat și am făcut toate acestea și mi-am confirmat multe lucruri.

“Sunt fericit. Nu este perfect. Dar sunt fericit.”

Unul dintre cele mai joase puncte ale sezonului lui Ricciardo a venit la Marele Premiu al Ungariei, când a trecut linia pe locul 11 ​​din 13, după ce a suferit daune în accidentul din primul tur.

„Oricât de abătut eram la acea vreme, o parte din mine era și fericită”, a spus Ricciardo.

„Este aproape de râs în anumite privințe. Așa că hai să ne dăm jos, să sărim într-un avion și să uităm de F1 timp de două săptămâni.

„Cred că toată lumea funcționează diferit, dar am nevoie de acea evadare uneori. Nu sunt un pilot care se culcă în fiecare seară gândindu-se la Formula 1. Așa că am știut că va fi sănătos pentru mine.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss