GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo se dedică ultimelor curse alături de Red Bull în F1

Vizualizări: 9539

În urma marelui premiu al mexicului, Ricciardo a spus echipelor de televiziune că mașina sa este „blestemată” și a sugerat că viitorul recrut Red Bull, Gasly ar putea să o conducă în Brazilia și Abu Dhabi.

Australianul s-a retras din cursa de pe Autodromo Hermanos Rodriguez din Mexic cu o problemă la ambreiaj, ce-a de-a opta sa retragere din acest sezon.

După puțin timp liber, Ricciardo a postat un scurt video pe Instagram pentru a își asigura fanii că nu a renunțat la sezon sau la echipa sa înainte de plecarea sa spre Renault pentru 2019.

„Am vrut doar să zic bună ziua, și să adresez unele lucruri din Mexic.

„În primul rând, voi concura în ultimele două curse, ăsta sunt. Nu aș putea fi altfel.

„Evident că au fost puncte bune și puncte joase anul acesta, din păcate mai mult joase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„A fost frustrant, nu am de gând să mint. Mă uit la mine și toată lumea muncește din greu să îmi ofere încă două șanse înainte de a ne despărți.

„Deci voi fi acolo. Am avut nevoie de o mică vacanța sincer. Este un sentiment plăcut.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES