Latest Posts

Ricciardo „săturat” de mașina Red Bull: „Îl las pe Gasly să o conducă”

Vizualizări: 10005

Daniel Ricciardo se simte „neajutorat” în urma unei probleme de motor care l-a costat un finish pe podium în Marele Premiu al Statelor Unite, cu pilotul Red Bull F1 zicând că este „gata” cu mașina RB14 în urma ultimei dintr-o serie lungă de probleme.

Ricciardo și-a adjudecat al doilea pole position de anul acesta sâmbătă în Mexic, dar un start slab l-a scos din bătaia pentru victorie, colegul său de echipă, Max Verstappen dominând cursa de pe Autodromo Hermanos Rodriguez de la acel punct.

Ricciardo a trecut pe o strategie cu o singură oprire care l-a văzut urcând înapoi pe poziția a doua, apărându-se cu tărie față de atacurile lui Sebastian Vettel dinspre sfârșitul cursei.

După ce a părăsit zona de DRS, motorul lui Ricciardo a început să cedeze în turul 60, forțândul să parcheze la capătul liniei de start sosire un tur mai târziu și să abandoneze, terminându-i speranțele la primul finish pe podium de la Marele Premiu al Principatului Monaco din Mai.

„Neajutorat este cel mai bun cuvânt. Încă o problemă cu mașina asta,” spune Ricciardo după cursă.

„Nu am mai avut un weekend curat de atât de mult timp, chiar și astăzi, starturile au fost atât de bune, cele de antrenament. Pentru startul din cursă, a fost totul aiurea.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Doar lucrurile care se întâmplă Duminica, nu am nici o explicație pentru ele. Nu știu.

„Mașina… îl las pe Gasly să o conducă, sunt gata cu ea.”

Ricciardo este acum la 70 de puncte în spatele lui Verstappen în clasamentul piloților în urma ultimei piedici, care a însemnat a opta retragere a sezonului pentru pilotul Australian.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss