More

  Latest Posts

  Ricciardo „săturat” de mașina Red Bull: „Îl las pe Gasly să o conducă”

  Daniel Ricciardo se simte „neajutorat” în urma unei probleme de motor care l-a costat un finish pe podium în Marele Premiu al Statelor Unite, cu pilotul Red Bull F1 zicând că este „gata” cu mașina RB14 în urma ultimei dintr-o serie lungă de probleme.

  Ricciardo și-a adjudecat al doilea pole position de anul acesta sâmbătă în Mexic, dar un start slab l-a scos din bătaia pentru victorie, colegul său de echipă, Max Verstappen dominând cursa de pe Autodromo Hermanos Rodriguez de la acel punct.

  Ricciardo a trecut pe o strategie cu o singură oprire care l-a văzut urcând înapoi pe poziția a doua, apărându-se cu tărie față de atacurile lui Sebastian Vettel dinspre sfârșitul cursei.

  După ce a părăsit zona de DRS, motorul lui Ricciardo a început să cedeze în turul 60, forțândul să parcheze la capătul liniei de start sosire un tur mai târziu și să abandoneze, terminându-i speranțele la primul finish pe podium de la Marele Premiu al Principatului Monaco din Mai.

  „Neajutorat este cel mai bun cuvânt. Încă o problemă cu mașina asta,” spune Ricciardo după cursă.

  „Nu am mai avut un weekend curat de atât de mult timp, chiar și astăzi, starturile au fost atât de bune, cele de antrenament. Pentru startul din cursă, a fost totul aiurea.

  „Doar lucrurile care se întâmplă Duminica, nu am nici o explicație pentru ele. Nu știu.

  „Mașina… îl las pe Gasly să o conducă, sunt gata cu ea.”

  Ricciardo este acum la 70 de puncte în spatele lui Verstappen în clasamentul piloților în urma ultimei piedici, care a însemnat a opta retragere a sezonului pentru pilotul Australian.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss