Latest Posts

Ricciardo să renunțe la Red Bull și să se alăture Renault pentru anul 2019

Vizualizări: 12405

Daniel Ricciardo va părăsi Red Bull după cinci ani cu echipa de Formula 1 și se va alătura Renault anul viitor, RaceFans poate dezvălui.

În vârstă de 29 de ani a semnat un contract de conducere pentru Renault în sezonul 2019 al F1, au arătat surse.

Red Bull șoferul Carlos Sainz Jnr este în prezent împrumutat Red Bull. Mișcarea lui Ricciardo ar putea oferi Sainz posibilitatea de a se alătura echipei Red Bull. Cu toate acestea, Sainz are în vedere posibilitatea de a se alătura McLaren.

Red Bull a reînnoit contractul cu colegul de echipă al lui Ricciardo, Max Verstappen, anul trecut, în ciuda faptului că cei de 20 de ani aveau mai mult timp să se ocupe de contractul său existent decât a făcut-o atunci Ricciardo.

Ricciardo a amânat semnarea unui nou contract cu Red Bull, în timp ce echipa a considerat o schimbare a furnizorului de unități de putere pentru anul viitor. În cele din urmă, a decis să-și desființeze relația cu Renault și a convenit asupra unei noi înțelegeri în iunie pentru a folosi puterea Honda.

Ricciardo a sosit în Formula 1 prin intermediul programului redus de șoferi Red Bull în 2011. Sa alăturat echipei lor de top F1, urmărindu-i pe HRT și pe Toro Rosso. Cele șapte victorii ale lui F1, dintre care cele mai recente au venit în acest an la Monaco Grand Prix, au fost marcate cu puterea Renault.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss