More

  Latest Posts

  Ricciardo să renunțe la Red Bull și să se alăture Renault pentru anul 2019

  Daniel Ricciardo va părăsi Red Bull după cinci ani cu echipa de Formula 1 și se va alătura Renault anul viitor, RaceFans poate dezvălui.

  În vârstă de 29 de ani a semnat un contract de conducere pentru Renault în sezonul 2019 al F1, au arătat surse.

  Red Bull șoferul Carlos Sainz Jnr este în prezent împrumutat Red Bull. Mișcarea lui Ricciardo ar putea oferi Sainz posibilitatea de a se alătura echipei Red Bull. Cu toate acestea, Sainz are în vedere posibilitatea de a se alătura McLaren.

  Red Bull a reînnoit contractul cu colegul de echipă al lui Ricciardo, Max Verstappen, anul trecut, în ciuda faptului că cei de 20 de ani aveau mai mult timp să se ocupe de contractul său existent decât a făcut-o atunci Ricciardo.

  Ricciardo a amânat semnarea unui nou contract cu Red Bull, în timp ce echipa a considerat o schimbare a furnizorului de unități de putere pentru anul viitor. În cele din urmă, a decis să-și desființeze relația cu Renault și a convenit asupra unei noi înțelegeri în iunie pentru a folosi puterea Honda.

  Ricciardo a sosit în Formula 1 prin intermediul programului redus de șoferi Red Bull în 2011. Sa alăturat echipei lor de top F1, urmărindu-i pe HRT și pe Toro Rosso. Cele șapte victorii ale lui F1, dintre care cele mai recente au venit în acest an la Monaco Grand Prix, au fost marcate cu puterea Renault.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss