More

  Latest Posts

  Ricciardo: Red Bull pot „deranja tempo-ul” celor de la Mercedes și Ferrari. COTA

  Daniel Ricciardo speră să poată „deranja tempo-ul” piloților Mercedes și Ferrari în Marele Premiu al Statelor Unite, în ciuda faptului că au fost la o secundă mai înceți decât aceștia în calificări.

  Pilotul Red Bull a fost al cinci-lea cel mai rapid în calificări, la 1.257 mai încet decât Lewis Hamilton în Pole. Cu cei trei piloți din vârf separați de doar 0.070s.

  Ricciardo va porni cursa de duminică de pe patru, Sebastian Vettel servind o penalizare de trei poziții după ce a încetinit insuficient sub steagul roșu în antrenamente, penalizare care îl coboară pe pilotul german pe poziția cinci.

  Cu toate că Red Bull nu au fost la fel de rapizi în calificări, Ricciardo este încrezător că deficitul echipei sale în cursă ar trebui să fie mai mic decât cel din calificări.

  „Diferența față de lideri este mare,” admite Ricciardo.

  „Știam că Mercedes vor fi foarte rapizi, dar și Ferrari au venit foarte pregătiți astăzi. Sper și simt că acea diferență va fi mai  mică mâine și că vom putea fi mai competitivi.

  „Sunt fericit că Seb nu a fost în Pole pentru ca asta ar fi însemnat că aș fi plecat de pe cinci, astfel plec de pe patru. Așadar, îmi pare rău Seb, dar voi lua fiecare poziție pe care o pot lua.”

  Ricciardo a urcat pe podium doar de două ori sezonul acesta, ultima sa apariție fiind la Monaco. în Mai, unde pilotul australian a câștigat.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss