GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo: Red Bull pot „deranja tempo-ul” celor de la Mercedes și Ferrari. COTA

Vizualizări: 9229

Daniel Ricciardo speră să poată „deranja tempo-ul” piloților Mercedes și Ferrari în Marele Premiu al Statelor Unite, în ciuda faptului că au fost la o secundă mai înceți decât aceștia în calificări.

Pilotul Red Bull a fost al cinci-lea cel mai rapid în calificări, la 1.257 mai încet decât Lewis Hamilton în Pole. Cu cei trei piloți din vârf separați de doar 0.070s.

Ricciardo va porni cursa de duminică de pe patru, Sebastian Vettel servind o penalizare de trei poziții după ce a încetinit insuficient sub steagul roșu în antrenamente, penalizare care îl coboară pe pilotul german pe poziția cinci.

Cu toate că Red Bull nu au fost la fel de rapizi în calificări, Ricciardo este încrezător că deficitul echipei sale în cursă ar trebui să fie mai mic decât cel din calificări.

„Diferența față de lideri este mare,” admite Ricciardo.

„Știam că Mercedes vor fi foarte rapizi, dar și Ferrari au venit foarte pregătiți astăzi. Sper și simt că acea diferență va fi mai  mică mâine și că vom putea fi mai competitivi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Sunt fericit că Seb nu a fost în Pole pentru ca asta ar fi însemnat că aș fi plecat de pe cinci, astfel plec de pe patru. Așadar, îmi pare rău Seb, dar voi lua fiecare poziție pe care o pot lua.”

Ricciardo a urcat pe podium doar de două ori sezonul acesta, ultima sa apariție fiind la Monaco. în Mai, unde pilotul australian a câștigat.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES