Latest Posts

Ricciardo preferă mai mult Le Mans decât Indy 500

Vizualizări: 10176

Australianul spune că ar fi atras mai mult de posibilitatea de a concura la Le Mans, decât în Indy 500, dacă se va ivi ocazia, în viitor. Ricci a trecut de la Renault, la McLaren, recent, iar noua sa echipă, este implicată în Indycar și analizează deja terenul din Formula E și Le Mans.

„Ca să fiu complet sincer, ovalurile mă cam sperie”, a declarat Ricciardo pentru Speed Week. „Indy ar fi mișto de încercat, dar cred că aș avea nevoie de un test întâi. Dar ceea ce a reușit Fernando (Alonso) să obțină, este fantastic și m-am gândit și eu la această posibilitatea. Poate voi avea ocazia într-o zi.”

Pilotul de 31 de ani, are totuși atenția îndreptată către anduranță: „Unii dintre colegii mei, au experimentat asta deja și ideea de a împărtăși toate secretele cu coechipierii tăi, în loc să ții totul ascuns, cum se face în Formula 1, sună interesant. Gândul de a depăși toate limitele, atât fizic, cât și mental, pe parcursul a 24 de ore, este mișto.”

Noul șef al lui Ricciardo, Andreas Seidl, a avut câteva discuții cu australianul, pe vremea în care era pilot Red Bull, pentru a-l aduce în programul Porsche pentru Le Mans, însă acestea nu au dus nicăieri. Dar Seidl recunoaște că a pus ochii pe Ricci de atunci, și că își dorește de mult să lucreze cu el. Acum are în sfârșit ocazia.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss