More

  Latest Posts

  Ricciardo preferă mai mult Le Mans decât Indy 500

  Australianul spune că ar fi atras mai mult de posibilitatea de a concura la Le Mans, decât în Indy 500, dacă se va ivi ocazia, în viitor. Ricci a trecut de la Renault, la McLaren, recent, iar noua sa echipă, este implicată în Indycar și analizează deja terenul din Formula E și Le Mans.

  „Ca să fiu complet sincer, ovalurile mă cam sperie”, a declarat Ricciardo pentru Speed Week. „Indy ar fi mișto de încercat, dar cred că aș avea nevoie de un test întâi. Dar ceea ce a reușit Fernando (Alonso) să obțină, este fantastic și m-am gândit și eu la această posibilitatea. Poate voi avea ocazia într-o zi.”

  Pilotul de 31 de ani, are totuși atenția îndreptată către anduranță: „Unii dintre colegii mei, au experimentat asta deja și ideea de a împărtăși toate secretele cu coechipierii tăi, în loc să ții totul ascuns, cum se face în Formula 1, sună interesant. Gândul de a depăși toate limitele, atât fizic, cât și mental, pe parcursul a 24 de ore, este mișto.”

  Noul șef al lui Ricciardo, Andreas Seidl, a avut câteva discuții cu australianul, pe vremea în care era pilot Red Bull, pentru a-l aduce în programul Porsche pentru Le Mans, însă acestea nu au dus nicăieri. Dar Seidl recunoaște că a pus ochii pe Ricci de atunci, și că își dorește de mult să lucreze cu el. Acum are în sfârșit ocazia.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss