Latest Posts

Ricciardo nu primește ‘simpatie’ de un Lando Norris nemilos.

Vizualizări: 11170

Lando Norris, de la McLaren, a fost necaracteristic fără milă în cele mai recente comentarii despre coechipierul Daniel Ricciardo. Tânărul de 21 de ani concurează pentru constructorul din Woking pentru al treilea an consecutiv și a salutat pe fostul pilot Renault Riccardo în echipă înainte de sezonul actual.

De când a debutat în 2011 și până la sfârșitul anului 2020, Ricciardo a concurat pentru patru echipe; HRT, Toro Rosso, Red Bull și Renault. De fiecare dată când schimbase echipa, „bursucul de miere” se adaptase rapid la noua mașină și își arăta imediat talentele la volan. Încrederea sa deosebită în frâne la depășire i-a adus dreptul ca unul dintre „frânatorii târzii” dintre pluton.

Cu toate acestea, de la mutarea sa în McLaren în acest sezon, Ricciardo este primul care recunoaște că s-a străduit să se descurce cu MCL35M. Marele Premiu al Spaniei de săptămâna trecută a fost prima dată când a depășit-o pe Norris. Cu toate acestea, acest lucru nu-i îndepărtează mintea de performanța lui copleșitoare din primele trei weekend-uri de cursă, inclusiv eliminarea șocanta din Q1 din Portugalia.

Lando Norris

De cealaltă parte a garajului, Norris pare să fie în forma vieții sale. Tânărul a impresionat cu un nou sentiment de maturitate față de cursele sale și a terminat în primele cinci locuri în primele trei curse din acest sezon. Acesta a inclus un al treilea loc extraordinar la Imola pentru a sta pe podium pentru a doua oară în carieră. Cu toate acestea, după ce a fost bătut de Ricciardo în Spania, Norris și-a exprimat o atitudine surprinzător de nemiloasă față de luptele australianului.

„În cele din urmă, a fost decizia lui să vină la McLaren. Este decizia oricărui pilot să meargă la o altă echipă și depinde de el să facă o treabă bună. „Așa este. Depinde de el, nu depinde de mine să-l ajut sau de mine să-l fac să se simtă mai bine. Este treaba lui. „Va ajunge acolo în cele din urmă, dar nu am simpatie pentru cineva dacă se luptă sau dacă i se pare greu. Uneori așa este în viață și sunt sigur că și alți piloți au aceleași probleme”. – Lando Norris-

McLaren urmărește în continuare să repete succesul de anul trecut și să ocupe locul trei la constructori până la sfârșitul anului, dar se pare că Ferrari va oferi o concurență foarte strânsă. În prezent, sunt înaintea scuderiei cu cinci puncte, dar cu noul lor pilot Carlos Sainz, care pare să se fi stabilit deja, amenințarea lor puternică rămâne dacă Ricciardo nu poate găsi forma în curând.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: McLaren / Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss