Latest Posts

Ricciardo nu este supărat pe nimeni, doar dezamăgit că a ratat podiumul în Brazilia

Vizualizări: 10343

Pilotul Red Bull, Daniel Ricciardo, insistă cu nu are nici un fel de regret în legătură cu faptul că a ratat milimetric un finish pe podium în Marele Premiu al Braziliei de duminică.

A plecat de pe poziția a 11-a în urma unei penalizări primite pentru că a schimbat componente la power-unit, dar, a reușit să recupereze teren repede, terminând cursa pe patru, la jumătate de secundă în spatele lui Raikkonen, dar, în fața a doi piloți care au avut, în teorie, mașini mai bune și care au plecat de mult mai sus de pe grilă decât el, mai exact, Sebastian Vettel și Valtteri Bottas.

„Am avut un ritm foarte bun, dar nu am nici un fel de regret. Nu simt că am pierdut un podium, sau că echipa l-a pierdut pentru mine. Am făcut tot ce am putut. Deci, nu sunt deloc supărat de rezultat.

„Pur și simplu simt că de fiecare dată când plecăm de la spate, avem o mașină rapidă. Deci per total este doar frustrarea care s-a acumulat în cursele precedente. Dar, cursa a fost grozavă.

„Ei m-au lăsat mai mult pe circuit la început, pentru a îmi oferi șansa de a ataca pe final, dar nu sunt supărat pe nimeni, sunt dezamăgit că nu am reușit să luăm podiumul pentru că mașina era clar capabilă de asta.

„Am avut o mașină surprinzător de rapidă astăzi, știu că am fost mai buni decât locul patru oricum, dar mă bucur că mai am o șansă alături de echipă pentru a ajunge pe podium.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Având în vedere ritmul de astăzi, chiar sunt optimist cu privire la Abu Dhabi. Circuitul acela este în mod normal mai bun pentru noi decât acesta.”

Foto-credit: Red Bull Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss