More

  Latest Posts

  Ricciardo nu este supărat pe nimeni, doar dezamăgit că a ratat podiumul în Brazilia

  Pilotul Red Bull, Daniel Ricciardo, insistă cu nu are nici un fel de regret în legătură cu faptul că a ratat milimetric un finish pe podium în Marele Premiu al Braziliei de duminică.

  A plecat de pe poziția a 11-a în urma unei penalizări primite pentru că a schimbat componente la power-unit, dar, a reușit să recupereze teren repede, terminând cursa pe patru, la jumătate de secundă în spatele lui Raikkonen, dar, în fața a doi piloți care au avut, în teorie, mașini mai bune și care au plecat de mult mai sus de pe grilă decât el, mai exact, Sebastian Vettel și Valtteri Bottas.

  „Am avut un ritm foarte bun, dar nu am nici un fel de regret. Nu simt că am pierdut un podium, sau că echipa l-a pierdut pentru mine. Am făcut tot ce am putut. Deci, nu sunt deloc supărat de rezultat.

  „Pur și simplu simt că de fiecare dată când plecăm de la spate, avem o mașină rapidă. Deci per total este doar frustrarea care s-a acumulat în cursele precedente. Dar, cursa a fost grozavă.

  „Ei m-au lăsat mai mult pe circuit la început, pentru a îmi oferi șansa de a ataca pe final, dar nu sunt supărat pe nimeni, sunt dezamăgit că nu am reușit să luăm podiumul pentru că mașina era clar capabilă de asta.

  „Am avut o mașină surprinzător de rapidă astăzi, știu că am fost mai buni decât locul patru oricum, dar mă bucur că mai am o șansă alături de echipă pentru a ajunge pe podium.

  „Având în vedere ritmul de astăzi, chiar sunt optimist cu privire la Abu Dhabi. Circuitul acela este în mod normal mai bun pentru noi decât acesta.”

  Foto-credit: Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss