Latest Posts

Ricciardo nu are dubii în legătură cu plecarea spre Renault

Vizualizări: 10598

Daniel Ricciardo spune că nu are dubii în legătură cu transferul său la Renault pentru 2019, în ciuda recentelor sale probleme de fiabilitate.

Daniel insistă că nu începe să se îndoiască că transferul său la Renault ar fi cea mai bună decizie pentru el în urma ultimei sale retrageri de la Marele Premiu al Statelor Unite

Australianul a avut parte de o periadă de coșmar, cu probleme de fiabilitate legate de motorizarea Renault fiind cauzele principale ale abandonurilor sale din mai multe curse recente.

Ricciardo va concura pentru Renault în 2019, mișcare care coincide cu schimbarea motorizării echipei sale actuale, Red Bull, de la Renault la Honda.

Când a fost întrebat dacă are dubii în legătură cu plecarea la Renault, acesta a răspuns: „Nu. Sunt conștient că sunt multe lucruri de făcut, ăsta este adevărul, dar știam asta de când am semnat.

„Sunt în continuare entuziasmat, în special de un mediu nou și de schimbare. Sper că voi avea parte de câteva curse bune acum pe final, altfel băieții ăștia o să se sature de mine pierzându-mi mințile.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Deci, probabil este cel mai bine pentru toată lumea că merg mai departe.

„Nu sunt superstițios, dar chiar dacă aș fi, nu am mers pe sub nici o scară, nu am călcat nici o pisică neagră – uneori aș vrea să fac asta! Chiar nu știu.”

„Nu vreau să părăsesc echipa așsa, nu vreau să plec pe o notă negativă. Deci sunt suficiente motive pentru a fi motivat.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss