More

  Latest Posts

  Ricciardo nu are dubii în legătură cu plecarea spre Renault

  Daniel Ricciardo spune că nu are dubii în legătură cu transferul său la Renault pentru 2019, în ciuda recentelor sale probleme de fiabilitate.

  Daniel insistă că nu începe să se îndoiască că transferul său la Renault ar fi cea mai bună decizie pentru el în urma ultimei sale retrageri de la Marele Premiu al Statelor Unite

  Australianul a avut parte de o periadă de coșmar, cu probleme de fiabilitate legate de motorizarea Renault fiind cauzele principale ale abandonurilor sale din mai multe curse recente.

  Ricciardo va concura pentru Renault în 2019, mișcare care coincide cu schimbarea motorizării echipei sale actuale, Red Bull, de la Renault la Honda.

  Când a fost întrebat dacă are dubii în legătură cu plecarea la Renault, acesta a răspuns: „Nu. Sunt conștient că sunt multe lucruri de făcut, ăsta este adevărul, dar știam asta de când am semnat.

  „Sunt în continuare entuziasmat, în special de un mediu nou și de schimbare. Sper că voi avea parte de câteva curse bune acum pe final, altfel băieții ăștia o să se sature de mine pierzându-mi mințile.

  „Deci, probabil este cel mai bine pentru toată lumea că merg mai departe.

  „Nu sunt superstițios, dar chiar dacă aș fi, nu am mers pe sub nici o scară, nu am călcat nici o pisică neagră – uneori aș vrea să fac asta! Chiar nu știu.”

  „Nu vreau să părăsesc echipa așsa, nu vreau să plec pe o notă negativă. Deci sunt suficiente motive pentru a fi motivat.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss