GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo minimalizează mesajul secret de pe casca sa.

Ricciardo
Vizualizări: 20276

McLaren F1 se pregătește să declanșeze o clauză prin care Daniel Ricciardo va renunța la contractul său cu Formula 1 pentru 2023, potrivit singurului campion mondial din Australia.

Alan Jones, care a câștigat titlul în 1980, suspectează că declarațiile recente ale directorului executiv al McLaren F1, Zak Brown, indică faptul că echipa din Woking are în vedere un pilot mai competitiv pentru scaunul de anul viitor alături de Lando NorrisDaniel Ricciardo, în vârstă de 32 de ani, a insistat la Monaco că actualul său contract se extinde până în 2023 – sursele indicând că doar australianul însuși poate pune capăt contractului înainte ca acesta să expire în mod natural la sfârșitul anului viitor.

Ricciardo

Campionul mondial din 2009, Jenson Button, consideră că declarațiile lui Zak Brown despre Daniel Ricciardo au fost uimitoare. „Zak este propriul său om și nu pot să-i schimb gândurile și ceea ce spune, dar am fost surprins că a ieșit și a spus asta”, a declarat el pentru Sky Sports F1. „Toată lumea din cadrul echipei ar trebui să îi protejeze pe acești piloți”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În timp ce zvonurile circulau deja la sosirea sa la Monaco, spectatorii cu ochi de vultur au văzut că noul acronim „FEA” a apărut brusc pe casca lui Daniel Ricciardo. Daniel Ricciardo nu a negat că acesta înseamnă „F*** ‘Em All”. „Am avut asta pe cască în 2018”, a explicat el pentru postul german de televiziune RTL. „Îmi place să folosesc acronime pentru a mă motiva – sincer, nu vizează pe nimeni. Este ceva ce spun de ani de zile și mă pune în locul meu fericit. „Îmi amintește să intru în tunel și în zona mea”.

Compatriotul său Alan Jones, însă, crede în mod clar că este un semn că bănuielile colegului campion mondial Jacques Villeneuve sunt corecte și că timpul lui Daniel Ricciardo la McLaren F1 “s-a terminat”.  „Dacă nu se îmbunătățește rapid, nu-l mai văd acolo prea mult timp, ca să fiu sincer”, a declarat Jones pentru ziarul Herald Sun.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ricciardo

 

În ceea ce privește presupusul contract din 2023, bărbatul în vârstă de 75 de ani a adăugat: „Un contract nu înseamnă mare lucru în Formula 1”. Acest lucru nu înseamnă nicidecum că în Formula 1 contractele sunt încălcate în mod regulat, ci doar că acestea sunt atât de complexe și, de obicei, există clauze de performanță în ceea ce privește ambele părți contractante. „Dacă situația rămâne așa, nu mă îndoiesc că McLaren F1 va trage una dintre opțiunile din contract”.

Daniel Ricciardo a câștigat opt Mari Premii în timpul perioadei sale competitive la Red Bull Racing, dar de când a părăsit această echipă și a trecut la Renault F1 și acum la McLaren F1, strălucirea sa a devenit mult mai mică. „Este un pilot grozav și un tip de treabă, dar știm cu toții că tipii de treabă nu ajung nicăieri în Formula 1”, a spus Jones. „Dacă ești un nemernic mai mare, îți merge mai bine și sunt destul de mulți piloți în Formula 1 în acest moment care o dovedesc”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media / Various Sources
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES