More

  Latest Posts

  Ricciardo minimalizează mesajul secret de pe casca sa.

  McLaren F1 se pregătește să declanșeze o clauză prin care Daniel Ricciardo va renunța la contractul său cu Formula 1 pentru 2023, potrivit singurului campion mondial din Australia.

  Alan Jones, care a câștigat titlul în 1980, suspectează că declarațiile recente ale directorului executiv al McLaren F1, Zak Brown, indică faptul că echipa din Woking are în vedere un pilot mai competitiv pentru scaunul de anul viitor alături de Lando NorrisDaniel Ricciardo, în vârstă de 32 de ani, a insistat la Monaco că actualul său contract se extinde până în 2023 – sursele indicând că doar australianul însuși poate pune capăt contractului înainte ca acesta să expire în mod natural la sfârșitul anului viitor.

  Ricciardo

  Campionul mondial din 2009, Jenson Button, consideră că declarațiile lui Zak Brown despre Daniel Ricciardo au fost uimitoare. „Zak este propriul său om și nu pot să-i schimb gândurile și ceea ce spune, dar am fost surprins că a ieșit și a spus asta”, a declarat el pentru Sky Sports F1. „Toată lumea din cadrul echipei ar trebui să îi protejeze pe acești piloți”.

  În timp ce zvonurile circulau deja la sosirea sa la Monaco, spectatorii cu ochi de vultur au văzut că noul acronim „FEA” a apărut brusc pe casca lui Daniel Ricciardo. Daniel Ricciardo nu a negat că acesta înseamnă „F*** ‘Em All”. „Am avut asta pe cască în 2018”, a explicat el pentru postul german de televiziune RTL. „Îmi place să folosesc acronime pentru a mă motiva – sincer, nu vizează pe nimeni. Este ceva ce spun de ani de zile și mă pune în locul meu fericit. „Îmi amintește să intru în tunel și în zona mea”.

  Compatriotul său Alan Jones, însă, crede în mod clar că este un semn că bănuielile colegului campion mondial Jacques Villeneuve sunt corecte și că timpul lui Daniel Ricciardo la McLaren F1 “s-a terminat”.  „Dacă nu se îmbunătățește rapid, nu-l mai văd acolo prea mult timp, ca să fiu sincer”, a declarat Jones pentru ziarul Herald Sun.

  Ricciardo

   

  În ceea ce privește presupusul contract din 2023, bărbatul în vârstă de 75 de ani a adăugat: „Un contract nu înseamnă mare lucru în Formula 1”. Acest lucru nu înseamnă nicidecum că în Formula 1 contractele sunt încălcate în mod regulat, ci doar că acestea sunt atât de complexe și, de obicei, există clauze de performanță în ceea ce privește ambele părți contractante. „Dacă situația rămâne așa, nu mă îndoiesc că McLaren F1 va trage una dintre opțiunile din contract”.

  Daniel Ricciardo a câștigat opt Mari Premii în timpul perioadei sale competitive la Red Bull Racing, dar de când a părăsit această echipă și a trecut la Renault F1 și acum la McLaren F1, strălucirea sa a devenit mult mai mică. „Este un pilot grozav și un tip de treabă, dar știm cu toții că tipii de treabă nu ajung nicăieri în Formula 1”, a spus Jones. „Dacă ești un nemernic mai mare, îți merge mai bine și sunt destul de mulți piloți în Formula 1 în acest moment care o dovedesc”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media / Various Sources

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss