More

  Latest Posts

  Ricciardo este mulțumit de P4 la Sochi, dar spune că „mai lipsesc câteva lucruri”

  Daniel Ricciardo și-a continuat ascensiunea în formă, cu un P4 solid în Marele Premiu al Rusiei, pe fondul condițiilor umede și dificile, dar cu toate acestea, australianul vrea să cerceteze datele pentru a afla de ce i-a lipsit ritmul în anumite faze ale cursei…

  După ce a câștigat prima victorie pentru McLaren ultima dată la Monza, Ricciardo a ajuns la Sochi cu un salt în pas. Și în timp ce coechipierul Lando Norris a avut avantajul în calificare și pentru cea mai mare parte a Marelui Premiu, Ricciardo era încă acolo sau acolo – și pe măsură ce Norris a scăpat din conducere pe măsură ce a căzut ploaia, australianul a reușit să-și păstreze nasul îndreptat spre dreapta direcția de a lua al treilea top-four în patru evenimente.

  „Cred că trec linia, sunt destul de fericit”, a spus el. „Am început al cincilea, am obținut al patrulea, așa că punctele au fost mai bune decât cele din prima tură, așa că este unul dintre rezultatele mele mai bune din acest an și vom lua rezultatul final.

  image 4 2

  „Când condițiile sunt așa, se poate înrăutăți foarte repede și, în turul de la Turnul 7, am fost puțin în fața barierei, așa că a supraviețuit tuturor și a reușit să fie bine. L-am putut vedea pe Sainz [care a terminat pe locul trei] după ce ne-am oprit și, inițial, pe inter, s-a îndepărtat, dar apoi l-am recuperat și poate că am mai putut să ne apropiem de câțiva.

  “Există câteva aspecte pozitive, unele lucruri încă de lucrat. Sunt dornic să înțeleg ce pot face în continuare pentru a îmbunătăți”.

  Al patrulea îl îndepărtează la cinci puncte de un secol și, împreună cu al șaptelea și cel mai rapid tur salvat de Norris, McLaren este acum cu 17,5 în fața Ferrari într-o luptă tensionată pentru al treilea în campionatul constructorilor.

  image 5 3

  Sfârșitul de săptămână puternic al lui Ricciardo este încă o dovadă că pare să fi făcut o descoperire cu o mașină pe care inițial s-a străduit să o înțeleagă la aderarea la Renault în acest sezon. Dar recunoaște că mai sunt încă multe teme de făcut.

  „Sunt puncte bune”, a spus el. „Sunt încă câteva lucruri pe care vreau să le privesc cu ritm. Au fost momente când m-am simțit bine, dar timpii de tură nu erau încă buni, așa că vreau să investighez puțin ce se întâmplă. Punctele de astăzi sunt bune, dar cu ritmul slab, mai lipsesc câteva lucruri, așa că vom încerca să descoperă asta. ”

  El a adăugat: „Nu a fost un weekend la fel de confortabil ca Monza, așa că un pic mai complicat și am fost puțin compromiși cu Vineri și nu ne-am mai întors niciodată, așa că voi încerca să continuu să lucrez la el”.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss