GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo este mulțumit de P4 la Sochi, dar spune că „mai lipsesc câteva lucruri”

Ricciardo
Vizualizări: 10661

Daniel Ricciardo și-a continuat ascensiunea în formă, cu un P4 solid în Marele Premiu al Rusiei, pe fondul condițiilor umede și dificile, dar cu toate acestea, australianul vrea să cerceteze datele pentru a afla de ce i-a lipsit ritmul în anumite faze ale cursei…

După ce a câștigat prima victorie pentru McLaren ultima dată la Monza, Ricciardo a ajuns la Sochi cu un salt în pas. Și în timp ce coechipierul Lando Norris a avut avantajul în calificare și pentru cea mai mare parte a Marelui Premiu, Ricciardo era încă acolo sau acolo – și pe măsură ce Norris a scăpat din conducere pe măsură ce a căzut ploaia, australianul a reușit să-și păstreze nasul îndreptat spre dreapta direcția de a lua al treilea top-four în patru evenimente.

„Cred că trec linia, sunt destul de fericit”, a spus el. „Am început al cincilea, am obținut al patrulea, așa că punctele au fost mai bune decât cele din prima tură, așa că este unul dintre rezultatele mele mai bune din acest an și vom lua rezultatul final.

Ricciardo este mulțumit de P4 la Sochi, dar spune că „mai lipsesc câteva lucruri”

„Când condițiile sunt așa, se poate înrăutăți foarte repede și, în turul de la Turnul 7, am fost puțin în fața barierei, așa că a supraviețuit tuturor și a reușit să fie bine. L-am putut vedea pe Sainz [care a terminat pe locul trei] după ce ne-am oprit și, inițial, pe inter, s-a îndepărtat, dar apoi l-am recuperat și poate că am mai putut să ne apropiem de câțiva.

“Există câteva aspecte pozitive, unele lucruri încă de lucrat. Sunt dornic să înțeleg ce pot face în continuare pentru a îmbunătăți”.

Al patrulea îl îndepărtează la cinci puncte de un secol și, împreună cu al șaptelea și cel mai rapid tur salvat de Norris, McLaren este acum cu 17,5 în fața Ferrari într-o luptă tensionată pentru al treilea în campionatul constructorilor.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ricciardo este mulțumit de P4 la Sochi, dar spune că „mai lipsesc câteva lucruri”

Sfârșitul de săptămână puternic al lui Ricciardo este încă o dovadă că pare să fi făcut o descoperire cu o mașină pe care inițial s-a străduit să o înțeleagă la aderarea la Renault în acest sezon. Dar recunoaște că mai sunt încă multe teme de făcut.

„Sunt puncte bune”, a spus el. „Sunt încă câteva lucruri pe care vreau să le privesc cu ritm. Au fost momente când m-am simțit bine, dar timpii de tură nu erau încă buni, așa că vreau să investighez puțin ce se întâmplă. Punctele de astăzi sunt bune, dar cu ritmul slab, mai lipsesc câteva lucruri, așa că vom încerca să descoperă asta. ”

El a adăugat: „Nu a fost un weekend la fel de confortabil ca Monza, așa că un pic mai complicat și am fost puțin compromiși cu Vineri și nu ne-am mai întors niciodată, așa că voi încerca să continuu să lucrez la el”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES