Latest Posts

Ricciardo dorește să facă schimb de căști cu Vettel

Vizualizări: 15425

Daniel Ricciardo spune că își dorește mult, să facă schimb de căști, cu fostul său coleg de la Red Bull, Sebastian Vettel, înainte de eventuala sa retragere din Formula 1. Australianul este un colecționar înrăit de căști, aparținandu-le rivalilor săi, și a făcut un număr impresionant de astfel de schimburi, de-a lungul anilor.

Ricciardo spune că printre singurii piloți cu care nu a făcut asta încă, și ar vrea să o facă, este coechipierul său din 2014, de la Red Bull, Vettel. Când a fost întrebat de la cine ar dori să mai obțină o casca, a spus: „Sincer, de la Sebastian.”

„Nu am făcut un schimb cu Sebastian și, deoarece am fost coechipieri, mi-ar placea să facem. Poate mai am ceva timp, deoarece mai rămâne în sport, dar dacă s-ar fi retras la finalul anului, ar fi trebuit să acționez rapid. Va trebui să îl întreb pe Sebastian, deoarece încă nu am apucat.”

Ricciardo a declarat recent, că gestul lui Mick Schumacher, față de Lewis Hamilton, când a egalat recordul tatălui său, a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-a văzut în Formula 1. Pilotul Renault a spus că a primit și el câteva daruri frumoase, de-a lungul anilor, dar că în special, îi place colecția sa de căști.

„Am primit niște cadouri faine, cu siguranță. Când am plecat de la Torro Rosso (Alpha Tauri acum), am primit un volan și mi s-a părut genial. Apoi Red Bull mi-a oferit un dirt bike și asta mi s-a părut super. Mă simt răsfățat cu toate cadourile astea.”

„Colecția de căști se materializează frumos. Îmi place să am o colecție personală, cu design-urile proprii, dar și să fac schimb cu alți piloți. Pentru un pilot, este cea mai mare formă de respect, deci e mereu fain-vom vedea cine va face schimb anul acesta.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Căștile ocupă mult spațiu, deci trebuie să mă pun să creez o cameră specială pentru a le păstra-dar e fain să ai o astfel de problemă.”

Sursa: autosport.com
Photocredit: RaceDepartment
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

autosport.com

Latest Posts

Don't Miss