More

  Latest Posts

  Ricciardo dorește să facă schimb de căști cu Vettel

  Daniel Ricciardo spune că își dorește mult, să facă schimb de căști, cu fostul său coleg de la Red Bull, Sebastian Vettel, înainte de eventuala sa retragere din Formula 1. Australianul este un colecționar înrăit de căști, aparținandu-le rivalilor săi, și a făcut un număr impresionant de astfel de schimburi, de-a lungul anilor.

  Ricciardo spune că printre singurii piloți cu care nu a făcut asta încă, și ar vrea să o facă, este coechipierul său din 2014, de la Red Bull, Vettel. Când a fost întrebat de la cine ar dori să mai obțină o casca, a spus: „Sincer, de la Sebastian.”

  „Nu am făcut un schimb cu Sebastian și, deoarece am fost coechipieri, mi-ar placea să facem. Poate mai am ceva timp, deoarece mai rămâne în sport, dar dacă s-ar fi retras la finalul anului, ar fi trebuit să acționez rapid. Va trebui să îl întreb pe Sebastian, deoarece încă nu am apucat.”

  Ricciardo a declarat recent, că gestul lui Mick Schumacher, față de Lewis Hamilton, când a egalat recordul tatălui său, a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-a văzut în Formula 1. Pilotul Renault a spus că a primit și el câteva daruri frumoase, de-a lungul anilor, dar că în special, îi place colecția sa de căști.

  „Am primit niște cadouri faine, cu siguranță. Când am plecat de la Torro Rosso (Alpha Tauri acum), am primit un volan și mi s-a părut genial. Apoi Red Bull mi-a oferit un dirt bike și asta mi s-a părut super. Mă simt răsfățat cu toate cadourile astea.”

  „Colecția de căști se materializează frumos. Îmi place să am o colecție personală, cu design-urile proprii, dar și să fac schimb cu alți piloți. Pentru un pilot, este cea mai mare formă de respect, deci e mereu fain-vom vedea cine va face schimb anul acesta.”

  „Căștile ocupă mult spațiu, deci trebuie să mă pun să creez o cameră specială pentru a le păstra-dar e fain să ai o astfel de problemă.”

  Sursa: autosport.com

  Photocredit: RaceDepartment


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss