GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo determinat să încheie perioada la Red Bull „în stil” la Abu Dhabi

Vizualizări: 9633

Daniel Ricciardo vrea să își încheie „în stil” perioada la Red Bull în cursa de final de sezon de la Abu Dhabi.

„Sunt foarte emoționat, nu pentru că este ultima, sunt încântat de gândul de a termina în stil și să termin bine – nu exploziv, pentru că asta nu ar suna pozitiv, dar în toane bune. Pentru moment este mai mult emoționant, ok, să mai încercăm odată, să ne bucurăm ultima oară pentru că au fost cinci ani super.

„Să folosim tot ce avem la dispoziție să încercăm să avem un weekend bun.

„Privind la brazilia aveam ritm bun și aș spune că am putea câștiga aici, pentru că tot timpul suntem mai puternici aici decât în brazilia, mai ales în condiții uscate.

„Dar oricum, am putea rula pe cinci sau pe șase weekend-ul ăsta și să fim de părere că ăsta ne este ritmul. Este greu de prezis, dar sunt foarte optimist momentan. Vom vedea de victorie, aș vrea mult să zic că putem, dar cel puțin un podium, cred că este realizabil.”

„Cred că un podium aici ar fi la fel de important ca orice alt podium din trecut pentru două motive. Este multima mea cursă cu echipa și pentru anul oribil pe care l-am avut.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Am fost acolo doar de două ori, și au fost victorii. Nu am nici un loc doi sau trei.

„A trecut mult timp de când am băut șampanie cu băieții, deci chiar și asta ar fi un moment mare pentru rmine, să închei perioada la Red Bull cu un podium.”

Foto-credit: Red Bull Racing F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES