Latest Posts

Ricciardo deja confortabil la Renault

Vizualizări: 10833

Daniel Ricciardo spune că se simte deja confortabil la Renault în urma primei perioade de testare F1.

Cu testele oficiale complete, Ricciardo s-a integrat deja rapid la Enstone. Australianul şi-a făcut prima apariţie alături de marca Franceză în timpul testării de pre-sezon de mai devreme din săptămână la Barcelona.

În ciuda faptului că a lucrat alături de noua sa echipă timp de doar câteva săptămâni, Ricciardo spune că deja se simte integrat şi liniştit la Renault, de asemenea spune că se înţelege bine cu noul coleg de echipă, Nico Hulkenberg.

„Simt că sunt confortabil cu toată lumea. Se simte normal, să intri în săli de meeting şi toate cele, debrief-uri, totul se simte cunoscut. Felul în care toată lumea interacţionează cu mine este pozitiv, în mod evident încearcă să scoată tot ce este mai bun din mine şi în acelaşi timp să vadă dacă eu şi Nico ne înţelegem.

„Ieri, lucrurile principale la care am lucrat au fost identice, feedback-ul nostru a fost identic în legătură cu zonele în care trebuie lucrat la maşină, iar asta este pozitiv pentru că atunci când amândoi cerem acelaşi lucru, acel lucru se va face. Totul se simte confortabil.”

Ricciardo a terminat prima săptămână cu al cincilea cel mai rapid timp.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Foto-credit: Renault Sport F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss