More

  Latest Posts

  Ricciardo deja confortabil la Renault

  Daniel Ricciardo spune că se simte deja confortabil la Renault în urma primei perioade de testare F1.

  Cu testele oficiale complete, Ricciardo s-a integrat deja rapid la Enstone. Australianul şi-a făcut prima apariţie alături de marca Franceză în timpul testării de pre-sezon de mai devreme din săptămână la Barcelona.

  În ciuda faptului că a lucrat alături de noua sa echipă timp de doar câteva săptămâni, Ricciardo spune că deja se simte integrat şi liniştit la Renault, de asemenea spune că se înţelege bine cu noul coleg de echipă, Nico Hulkenberg.

  „Simt că sunt confortabil cu toată lumea. Se simte normal, să intri în săli de meeting şi toate cele, debrief-uri, totul se simte cunoscut. Felul în care toată lumea interacţionează cu mine este pozitiv, în mod evident încearcă să scoată tot ce este mai bun din mine şi în acelaşi timp să vadă dacă eu şi Nico ne înţelegem.

  „Ieri, lucrurile principale la care am lucrat au fost identice, feedback-ul nostru a fost identic în legătură cu zonele în care trebuie lucrat la maşină, iar asta este pozitiv pentru că atunci când amândoi cerem acelaşi lucru, acel lucru se va face. Totul se simte confortabil.”

  Ricciardo a terminat prima săptămână cu al cincilea cel mai rapid timp.

  Foto-credit: Renault Sport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss