More

  Latest Posts

  Ricciardo consideră că Marko nu mai este la fel de intimidant

  Fostul pilot Red Bull, Daniel Ricciardo, consideră că Dr Helmut Marko, nu mai este aceeași persoană intimidanta, ca pe vremuri și cumva la 77 de ani, a devenit mai înțelegător. Marko și Ricci au o istorie lungă, primul fiind responsabil de cariera australianului din F1.

  Pe parcursul anilor, Dr Marko și-a câștigat reputația de om dur și greu de mulțumit, care ar fi în stare să scoată pe cineva din programul Red Bull, la cea mai mică greșeală. Printre cei care au experimentat asta, sunt Jean-Eric Vergne, Sebastien Buemi și Brandon Hartley.

  Acum, Ricciardo spune că Marko este mai puțin înfricoșător și mai ușor de abordat: „Helmut s-a mai înmuiat, în ultimii ani”, a declarat Ricci pentru Motorsport-Total.com. „Poate este doar maturitatea de acum, dar mi se pare că este și mai de treabă.”

  „Ai parte de transparență și sinceritate cu el: daca ai greșit, iți spune. Trebuie doar să fi capabil să accepți puțină critică constructivă și să nu iei totul personal. El spune lucrurile astea doar ca să te ajute, pentru că are încredere în tine și ține la tine. Dacă are răbdare să te critice, ar trebui să iei asta ca pe un compliment.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss