GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo consideră că Marko nu mai este la fel de intimidant

Vizualizări: 10698

Fostul pilot Red Bull, Daniel Ricciardo, consideră că Dr Helmut Marko, nu mai este aceeași persoană intimidanta, ca pe vremuri și cumva la 77 de ani, a devenit mai înțelegător. Marko și Ricci au o istorie lungă, primul fiind responsabil de cariera australianului din F1.

Pe parcursul anilor, Dr Marko și-a câștigat reputația de om dur și greu de mulțumit, care ar fi în stare să scoată pe cineva din programul Red Bull, la cea mai mică greșeală. Printre cei care au experimentat asta, sunt Jean-Eric Vergne, Sebastien Buemi și Brandon Hartley.

Acum, Ricciardo spune că Marko este mai puțin înfricoșător și mai ușor de abordat: „Helmut s-a mai înmuiat, în ultimii ani”, a declarat Ricci pentru Motorsport-Total.com. „Poate este doar maturitatea de acum, dar mi se pare că este și mai de treabă.”

„Ai parte de transparență și sinceritate cu el: daca ai greșit, iți spune. Trebuie doar să fi capabil să accepți puțină critică constructivă și să nu iei totul personal. El spune lucrurile astea doar ca să te ajute, pentru că are încredere în tine și ține la tine. Dacă are răbdare să te critice, ar trebui să iei asta ca pe un compliment.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES