Latest Posts

Ricciardo bucuros să treacă peste un GP al Turciei „destul de dureros”

Vizualizări: 17281

Daniel Ricciardo a ieșit de la Marele Premiu al Turciei fără puncte asupra numelui său, după ce o schimbare timpurie a anvelopelor intermediare nu a reușit să aducă recompense pentru pilotul McLaren F1 la Istanbul.

O decizie târzie din partea McLaren F1 de a-l echipa pe Daniel Ricciardo cu o nouă unitate de putere, MGU-H și turbocompresor a însemnat că el a început cursa din P20, alături de Ferrari-ul asemănător penalizat al lui Carlos Sainz.

Dar, în timp ce Sainz a reușit să folosească ritmul puternic al Ferrari SF21 pentru a urca până la P8, Daniel Ricciardo alerga pe locul 11, cu un tur și jumătate rămas până la final, când a fost întrecut în succesiune rapidă de Alfa Romeo-urile lui Antonio Giovinazzi și Kimi Raikkonen – Ricciardo căzând la P13 în grilă, după ce a plătit prețul pentru oprirea înainte de restul terenului pentru intermediare noi în turul 21 din 58.

„Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat – a fost destul de dureros!” a râs Daniel Ricciardo după cursă. „Nu ne-am grăbit. M-am gândit la început că vom reuși să trecem mai ușor pe teren, dar am reușit să trecem de câteva mașini și atunci a fost doar un impas.

„Am ucis anvelopele din față destul de repede”, a adăugat Ricciardo, „așa că am fost cam în măsură să încercăm ceva. M-am gândit în aer liber, că voi fi mult mai rapid, așa că ne-am oprit pentru un nou set de inters, am ieșit și nu am fost deosebit de rapid. Adică, am fost mai rapizi, dar nimic nebun.

Ricciardo

„Și apoi anvelopa a început… să meargă mai încet, și dintr-o dată mult mai repede, apoi masiv mai lent la final – anvelopa a spus doar „noapte bună! ”Și nu ne-a dat nimic în ultimele 10 tururi. Cred că am ajuns la pânză. Voi încerca să învăț din asta, dar nu a fost o duminică foarte competitivă”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Rezultatul de la Istanbul a adus la sfârșit o cursă puternică a lui Daniel Ricciardo, al patrulea în cursa anterioară de la Sochi și victoria, desigur, în Marele Premiu al Italiei înainte.

Dar Ricciardo era încrezător că Marele Premiu al Turciei – în care coechipierul Lando Norris a putut să se califice și să termine nu mai mult decât P7, după ce a obținut pole-ul în Rusia și a fost în mix pentru victorie – a fost doar un speedbump pentru el și McLaren F1.

„Nu am de gând să las weekendul ăsta să mă doboare”, a spus Ricciardo. „Dacă mă gândesc la acest weekend, tot ce trebuie să fac este să mă gândesc la Monza și sunt fericit din nou! Nu, totul este bine. Vom rezuma acum, vom încerca să învățăm ceva, dar apoi să mergem mai departe. Doar un speedbump în călătorie, deci nu sunt stresat… Aștept cu nerăbdare Austin, asta e tot!”

Rezultatul McLaren F1 în Turcia le-a permis rivalilor Ferrari F1 să se apropie la 7,5 puncte de locul trei în clasamentul constructorilor, lcu șase runde până la final.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss