More

  Latest Posts

  Ricciardo: As fi iubit să fi băut din pantof

  Daniel Ricciardo spune că s-a simțit „neajutorat” spre finalul cursei din cadrul Marelui Premiu de la Abu Dhabi, ancorat în poziția a patra.

  „Nu a fost cea mai incitantă cursă. A fost distractiv, dar m-a pus prea departe de lideri, și am știut că nu prea am de unde alege. Nu știu dacă aveam multe alte opțiuni. Puteam să intrăm mai repede și să păstrăm poziția pe circuit. Este întotdeauna greu să știi.

  „Lewis a intrat foarte devreme și probabil nu s-a gândit că va fi atât de puternic până la sfârșit. Deci a fost ok, m-am simțit puțin neajutorat la sfârșit. Nu prea am avut ce face. Avantajul de ritm inițial a fost puternic. Dar s-a dus foarte repede. Probabil pur și simplu nu eram suficient de rapizi.

  „Aș fi iubit un podium, deci nu pot fi prea fericit cu locul  patru. M-am simțit cam singur în ultimele câteva tururi.

  „Încheiem capitolul acesta acum, deci mulțumesc celor de la Red Bull și către întreaga familie Red Bull. Aș fi iubit să fi băut din pantof, dar mai vedem, mai sunt câteva ore.”

  Ricciardo nu va lua parte la sesiunea de testare de pre-sezon din Abu Dhabi, acesta completându-și plecarea de la echipa bazată în Milton Keynes ceva mai târziu decât ceilalți piloți.

  Cheers Daniel.

  Foto-credit: Red Bull Racing F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss