Latest Posts

Ricciardo: As fi iubit să fi băut din pantof

Vizualizări: 10137

Daniel Ricciardo spune că s-a simțit „neajutorat” spre finalul cursei din cadrul Marelui Premiu de la Abu Dhabi, ancorat în poziția a patra.

„Nu a fost cea mai incitantă cursă. A fost distractiv, dar m-a pus prea departe de lideri, și am știut că nu prea am de unde alege. Nu știu dacă aveam multe alte opțiuni. Puteam să intrăm mai repede și să păstrăm poziția pe circuit. Este întotdeauna greu să știi.

„Lewis a intrat foarte devreme și probabil nu s-a gândit că va fi atât de puternic până la sfârșit. Deci a fost ok, m-am simțit puțin neajutorat la sfârșit. Nu prea am avut ce face. Avantajul de ritm inițial a fost puternic. Dar s-a dus foarte repede. Probabil pur și simplu nu eram suficient de rapizi.

„Aș fi iubit un podium, deci nu pot fi prea fericit cu locul  patru. M-am simțit cam singur în ultimele câteva tururi.

„Încheiem capitolul acesta acum, deci mulțumesc celor de la Red Bull și către întreaga familie Red Bull. Aș fi iubit să fi băut din pantof, dar mai vedem, mai sunt câteva ore.”

Ricciardo nu va lua parte la sesiunea de testare de pre-sezon din Abu Dhabi, acesta completându-și plecarea de la echipa bazată în Milton Keynes ceva mai târziu decât ceilalți piloți.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cheers Daniel.

Foto-credit: Red Bull Racing F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss