GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo ar fi vrut să facă un pariu cu Marko, asemănător cu cel făcut cu Abiteboul

Vizualizări: 16263

Ricciardo este bine-cunoscut pentru pariurile făcute cu șefii săi, cel mai recent, fiind cu Cyril Abiteboul – un podium in 2020, înseamnă că directorul echipei Renault trebuie să își facă un tatuaj, ales de australian.

The Honey Badger a declarat de curând, că i-ar fi plăcut să facă un pariu asemănător cu Helmut Marko, însă nu s-a ivit oportunitatea: „Dacă stau să mă gândesc, aș fi câștigat. Cu un an înainte să plec, mi-a luat el câțiva euro, deci avea un avantaj.”

„Totuși nu-mi pasă așa mult, dar dacă oferă un pariu bun pentru sezonul următor, mă bag și eu. E un mod bun de a ne menține relația.”

Daniel Ricciardo a avut de asemenea, un sfat pentru Sergio Perez, care îi ia locul lui Alex Albon, la Red Bull, în 2021: „Doar îmbrățișează-l (pe Helmut Marko). Să vedem cum va reacționa.” În mod cert, australianului îi este dor de fosta familie, așadar încearcă să își pună în aplicare glumele inofensive, prin intermediul altor persoane.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES