More

  Latest Posts

  Ricciardo ar fi vrut să facă un pariu cu Marko, asemănător cu cel făcut cu Abiteboul

  Ricciardo este bine-cunoscut pentru pariurile făcute cu șefii săi, cel mai recent, fiind cu Cyril Abiteboul – un podium in 2020, înseamnă că directorul echipei Renault trebuie să își facă un tatuaj, ales de australian.

  The Honey Badger a declarat de curând, că i-ar fi plăcut să facă un pariu asemănător cu Helmut Marko, însă nu s-a ivit oportunitatea: „Dacă stau să mă gândesc, aș fi câștigat. Cu un an înainte să plec, mi-a luat el câțiva euro, deci avea un avantaj.”

  „Totuși nu-mi pasă așa mult, dar dacă oferă un pariu bun pentru sezonul următor, mă bag și eu. E un mod bun de a ne menține relația.”

  Daniel Ricciardo a avut de asemenea, un sfat pentru Sergio Perez, care îi ia locul lui Alex Albon, la Red Bull, în 2021: „Doar îmbrățișează-l (pe Helmut Marko). Să vedem cum va reacționa.” În mod cert, australianului îi este dor de fosta familie, așadar încearcă să își pună în aplicare glumele inofensive, prin intermediul altor persoane.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss