Acasă Breaking News Ricciardo: Ar fi naïv să credem că bătaia pentru pole va fi doar între noi

Ricciardo: Ar fi naïv să credem că bătaia pentru pole va fi doar între noi

0
Ricciardo: Ar fi naïv să credem că bătaia pentru pole va fi doar între noi

Daniel Ricciardo este de părere că este „naïv” să credem că pole positionul este deja al celor de la Red Bull de pierdut, ca și cum bătaia pentru acesta ar fi strict între el și Max Verstappen, avansând spre calificările din Mexic.

Red Bull s-au bucurat de o zi dominantă vineri, cu Max Verstappen în vârful clasamentului în ambele sesiuni de antrenamente din Mexic, cu Daniel Ricciardo imediat în spatele acestuia. Ambii fiind la mai bine de o secundă mai rapizi decât toți ceilalți piloți, inclusiv Mercedes și Ferrari.

În timp ce Red Bull s-au bucurat de altitudinea înaltă oferită de circuitul Autodromo Hermanos Rodriguez – care neghează performanța motoarelor complet – rivalii lor, Mercedes și Ferrari s-au luptat și au avut parte de o zi foarte grea, ambele echipe nereușind să își găsească un ritm de-a lungul sesiunilor de antrenamente.

Întrebat dacă este de părere că lupta pentru pole va fi strict între cei doi piloți RBR, Ricciardo a răspuns: „Dacă rămâne așa, atunci da, va fi între noi doi, dar nu vreau să fiu naïv.

„Sunt sigur că Ferrari și Mercedes vor fi puternici mâine. Vom vedea ce se va întampla. Sper să nu fie așa – pentru că nu pot să ne văd fiind la jumătate de secundă sau cât avem în fața lor.

„Ar putea fi o luptă strânsă între noi 6 pentru pole. Și cred că va fi destul de interesant. Cred că pentru mâine, cheia va fi un lap curat.

„Este încă destul de alunecos pe aici, și este ușor să faci greșeli, deci să nu tragi mai tare decât este nevoie va fi folositor.”

Ricciardo insistă că Red Bull se pot imbunătăți în ciuda zilei foarte bune de astăzi.

„Am fost foarte fericit cu performanța în tururile în condiții de carburant minim, a fost mult mai aproape de ritmul normal. Cele cu carburant mult nu au fost atât de bune, nu am avut un ritm atât de bun. Deci mai avem lucruri de făcut până  la cursă.

„Vom mai lucra la condițiile de carburant mult, celelalte nu sunt atât de rele.”

Photo-credit: Sky Sports F1

 

 


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.