Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Ricciardo admite că s-ar putea să nu câștige niciodată titlul F1.

  Daniel Ricciardo insistă că nu este „supărat” de cei care sugerează că ar putea să depășească forma sa de top în Formula 1. Australianul a fost pe grilă de peste un deceniu acum, deși promisiunea sa timpurie – în special la Red Bull – este încă de îndeplinit. Cu toate acestea, el crede că vor fi mai mult decât cele șapte victorii acumulate până acum.

  Nu doar atât, Ricciardo, în vârstă de 31 de ani, a fost asociat de curând cu luptele sale pentru a ajunge la viteză la echipele sale ulterioare, Renault și acum McLaren. Cu toate acestea, acum începe să strălucească și în portocaliu. „Mașina McLaren este foarte diferită de Renault de anul trecut. Diferența dintre cele două echipe este mai mare decât între Red Bull și Renault”, a spus Ricciardo. „Cel mai greu este că trebuie să schimb stilul de conducere pe care îl folosesc de mulți ani”.

  .Când a fost întrebat dacă a fost dificil să-și păstreze calmul în mijlocul criticilor din 2021, mai ales că Lando Norris a avansat în general în acest an, el a insistat: „Nu sunt atent la ceea ce spun sau scriu”. „Dar, la un moment dat, vor exista câteva comentarii nesuflante care îmi vor atrage atenția”. În general, deși sunt propriul meu critic principal. Un articol sau două aici și acolo nu mă supără.

  Ricciardo

  „Mă deranjează doar când nu sunt în cea mai bună formă”, dar atunci când vorbesc cu Zak (Brown) sau Andreas (Seidl) mă ajută. Au spus „Relaxați-vă – sezonul abia a început. Vă știm” ești un tip talentat. „În aceste situații ai nevoie de credință în tine. Am câștigat curse și titluri oriunde am mai concurat și reușesc întotdeauna să găsesc o soluție, să-mi dau seama”.

  „Bineînțeles că vreau să ajung mai repede acolo, dar nu sunt îngrijorat”, a spus Ricciardo. Acestea fiind spuse, Ricciardo nu poate exclude posibilitatea ca cariera sa să se încheie fără să-și fi atins scopul de a fi campion mondial. „Nu aș spune că mi-e teamă de asta”, este citat de Ricciardo de francezul Auto Hebdo. „Nu m-am îndoit niciodată de capacitatea mea, dar știu suficient pentru a ști că într-un astfel de sport competițional, nu există garanții”.

  „Nu mi-am schimbat obiectivul, dar este adevărat că s-ar putea să nu mai primesc încă zece ani în Formula 1. Sunt încă încrezător în mine, dar nu suficient pentru a-mi paria casa pe câștigarea titlului. Știu cum funcționează acest sport”, el a spus.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Hebdo

  Photocredit: Getty Images  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss