Latest Posts

Ricciardo admite că s-ar putea să nu câștige niciodată titlul F1.

Vizualizări: 10957

Daniel Ricciardo insistă că nu este „supărat” de cei care sugerează că ar putea să depășească forma sa de top în Formula 1. Australianul a fost pe grilă de peste un deceniu acum, deși promisiunea sa timpurie – în special la Red Bull – este încă de îndeplinit. Cu toate acestea, el crede că vor fi mai mult decât cele șapte victorii acumulate până acum.

Nu doar atât, Ricciardo, în vârstă de 31 de ani, a fost asociat de curând cu luptele sale pentru a ajunge la viteză la echipele sale ulterioare, Renault și acum McLaren. Cu toate acestea, acum începe să strălucească și în portocaliu. „Mașina McLaren este foarte diferită de Renault de anul trecut. Diferența dintre cele două echipe este mai mare decât între Red Bull și Renault”, a spus Ricciardo. „Cel mai greu este că trebuie să schimb stilul de conducere pe care îl folosesc de mulți ani”.

.Când a fost întrebat dacă a fost dificil să-și păstreze calmul în mijlocul criticilor din 2021, mai ales că Lando Norris a avansat în general în acest an, el a insistat: „Nu sunt atent la ceea ce spun sau scriu”. „Dar, la un moment dat, vor exista câteva comentarii nesuflante care îmi vor atrage atenția”. În general, deși sunt propriul meu critic principal. Un articol sau două aici și acolo nu mă supără.

Ricciardo

„Mă deranjează doar când nu sunt în cea mai bună formă”, dar atunci când vorbesc cu Zak (Brown) sau Andreas (Seidl) mă ajută. Au spus „Relaxați-vă – sezonul abia a început. Vă știm” ești un tip talentat. „În aceste situații ai nevoie de credință în tine. Am câștigat curse și titluri oriunde am mai concurat și reușesc întotdeauna să găsesc o soluție, să-mi dau seama”.

„Bineînțeles că vreau să ajung mai repede acolo, dar nu sunt îngrijorat”, a spus Ricciardo. Acestea fiind spuse, Ricciardo nu poate exclude posibilitatea ca cariera sa să se încheie fără să-și fi atins scopul de a fi campion mondial. „Nu aș spune că mi-e teamă de asta”, este citat de Ricciardo de francezul Auto Hebdo. „Nu m-am îndoit niciodată de capacitatea mea, dar știu suficient pentru a ști că într-un astfel de sport competițional, nu există garanții”.

„Nu mi-am schimbat obiectivul, dar este adevărat că s-ar putea să nu mai primesc încă zece ani în Formula 1. Sunt încă încrezător în mine, dar nu suficient pentru a-mi paria casa pe câștigarea titlului. Știu cum funcționează acest sport”, el a spus.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Auto Hebdo
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Auto Hebdo

Latest Posts

Don't Miss