More

  Latest Posts

  Ricciardo a primit o penalizare de trei locuri pe grila F1 pentru că l-a împiedicat pe Ocon.

  Pilotul de Formula 1 al echipei McLaren F1, Daniel Ricciardo, a primit o penalizare de trei locuri pe grila de start pentru că l-a împiedicat pe Esteban Ocon în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite.

  Esteban Ocon s-a apropiat de virajul 9 într-un tur rapid, când a fost împiedicat pentru scurt timp de pilotul echipei McLaren F1, care se afla în depășire. Incidentul l-a forțat pe pilotul din Alpine să își întrerupă turul, deși nu i-a afectat rezultatul calificării, care a fost P5. În urma sesiunii, comisarii FIA i-au acordat lui Daniel Ricciardo o penalizare de trei locuri pe grilă pentru împiedicarea colegului său, retrogradându-l pe acesta la P15 pentru cursa de duminică. Australianul a primit, de asemenea, un punct de penalizare pe permisul său.

  Ricciardo

  Daniel Ricciardo a declarat că nu a știut de prezența lui Esteban Ocon „deoarece nu a fost informat de echipa sa” și că, în momentul în care a văzut Alpine-ul care se apropia, “era prea târziu”. Echipa din Woking și-a recunoscut greșeala și a primit o amendă de 10.000 de euro pentru că nu și-a informat pilotul.

  În raportul lor, comisarii FIA au declarat: „Pilotul a recunoscut că nu a știut că mașina 31 venea într-un tur rapid, deoarece nu a fost informat de echipa sa despre acest lucru. În momentul în care a văzut că se apropie mașina 31, era prea târziu”. Reprezentantul echipei McLaren F1 a recunoscut că a făcut o greșeală prin faptul că nu și-a avertizat pilotul cu privire la apropierea mașinii 31. „Pilotul mașinii 31 a declarat că turul său a trebuit să fie întrerupt ca urmare a faptului că a fost împiedicat în mod inutil de mașina 3”.

  Ricciardo

  Acestea fiind spuse, el a declarat că performanța sa generală din timpul sesiunii nu a fost afectată negativ de turul întrerupt. „A fost clar că mașina 31 a fost împiedicată în mod inutil de mașina 3. Faptul că mașina 31 a reușit în cele din urmă să înregistreze un tur mai rapid este irelevant pentru faptul că a avut loc o încălcare, astfel încât un tur cronometrat a trebuit să fie anulat”.

  „De asemenea, a fost clar că echipa nu și-a îndeplinit datoria de a-l informa în mod corespunzător pe șoferul mașinii 3 cu privire la mașinile care se apropiau. Acest lucru este deosebit de important având în vedere natura strânsă a acestui circuit”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss