GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo a primit o penalizare de trei locuri pe grila F1 pentru că l-a împiedicat pe Ocon.

Vizualizări: 12474

Pilotul de Formula 1 al echipei McLaren F1, Daniel Ricciardo, a primit o penalizare de trei locuri pe grila de start pentru că l-a împiedicat pe Esteban Ocon în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Esteban Ocon s-a apropiat de virajul 9 într-un tur rapid, când a fost împiedicat pentru scurt timp de pilotul echipei McLaren F1, care se afla în depășire. Incidentul l-a forțat pe pilotul din Alpine să își întrerupă turul, deși nu i-a afectat rezultatul calificării, care a fost P5. În urma sesiunii, comisarii FIA i-au acordat lui Daniel Ricciardo o penalizare de trei locuri pe grilă pentru împiedicarea colegului său, retrogradându-l pe acesta la P15 pentru cursa de duminică. Australianul a primit, de asemenea, un punct de penalizare pe permisul său.

Ricciardo

Daniel Ricciardo a declarat că nu a știut de prezența lui Esteban Ocon „deoarece nu a fost informat de echipa sa” și că, în momentul în care a văzut Alpine-ul care se apropia, “era prea târziu”. Echipa din Woking și-a recunoscut greșeala și a primit o amendă de 10.000 de euro pentru că nu și-a informat pilotul.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În raportul lor, comisarii FIA au declarat: „Pilotul a recunoscut că nu a știut că mașina 31 venea într-un tur rapid, deoarece nu a fost informat de echipa sa despre acest lucru. În momentul în care a văzut că se apropie mașina 31, era prea târziu”. Reprezentantul echipei McLaren F1 a recunoscut că a făcut o greșeală prin faptul că nu și-a avertizat pilotul cu privire la apropierea mașinii 31. „Pilotul mașinii 31 a declarat că turul său a trebuit să fie întrerupt ca urmare a faptului că a fost împiedicat în mod inutil de mașina 3”.

Ricciardo

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Acestea fiind spuse, el a declarat că performanța sa generală din timpul sesiunii nu a fost afectată negativ de turul întrerupt. „A fost clar că mașina 31 a fost împiedicată în mod inutil de mașina 3. Faptul că mașina 31 a reușit în cele din urmă să înregistreze un tur mai rapid este irelevant pentru faptul că a avut loc o încălcare, astfel încât un tur cronometrat a trebuit să fie anulat”.

„De asemenea, a fost clar că echipa nu și-a îndeplinit datoria de a-l informa în mod corespunzător pe șoferul mașinii 3 cu privire la mașinile care se apropiau. Acest lucru este deosebit de important având în vedere natura strânsă a acestui circuit”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES