GP24 Media

LATEST POSTS

Ricciardo a fost încântat de clasarea în top 5, în timp ce Norris regretă doza dublă de ghinion de la Jeddah

Ricciardo
Vizualizări: 12152

Sâmbătă seara, Daniel Ricciardo a susținut că avea o mașină care s-ar fi putut califica în top cinci și că va găsi o modalitate de a-și reveni duminică și a făcut-o în mod corespunzător – chiar dacă nu era pe deplin mulțumit de locul cinci.

Ricciardo a pornit cu pneurile hard de pe locul 11 și s-a luptat rapid în top opt, cu un start puternic, înainte ca primul steag roșu să-l vadă obţinând o oprire gratuită și să alerge pe locul al patrulea.

Australianul a simțit însă că nevoia de a schimba pneurile sub steagul roșu i-a afectat șansele de a obține un rezultat și mai bun, Esteban Ocon aproape că l-a învins pe Valtteri Bottas la podium.

„Sunt mulțumit de top cinci, cu siguranță”, a spus Ricciardo, după ce și-a asigurat primele puncte de la Marele Premiu al Statelor Unite din octombrie. „A fost doar o zi lungă! Cred că deja startul cursei este târziu și apoi având și steagurile roșii, este o zi foarte lungă, așa că sunt gata de somn. Dar sunt fericit, mă voi culca fericit în seara asta.

„Steagurile roșii într-un fel au fost bune pentru că starturile au fost bune, așa că am putut întotdeauna să avansez destul de mult, în două din trei starturi. Dar am început la primul start cu greu și cred că asta a făcut cauciucul, așa că odată ce a fost steag roșu era puțin prea obișnuit să mergem din nou la boxe și am fost forțați să facem restul cursei cu medii și nu am fost la fel de rapid.

Ricciardo a fost încântat de clasarea în top 5, în timp ce Norris regretă doza dublă de ghinion de la Jeddah

„Potențial, l-aș fi putut provoca pe Esteban măcar puțin mai mult cu hard-urile, dar în orice caz sunt fericit că am ajuns în top cinci și cu siguranță este frumos să mergi înainte, așa că nu mă plâng.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cursa lui Ricciardo a fost aproape total opusă celei a coechipierului său, Lando Norris, coborând pe locul 14, de unde a trebui apoi să repornească cursa.

„Nu am despre ce să vorbesc!” spuse Norris. „Voi spune doar că regulile ar trebui să fie puse în evidență, ar trebui să se apese pe ștergere de câteva ori până când acea linie și paragraf sunt șterse din istorice.

“Nu știu. Am marcat un punct, un punct, două puncte, un punct – cred că ar trebui să fiu încă foarte mulțumit de asta!” a adăugat Norris, din runda sa de patru curse de a termina fie pe locul 9 (în Qatar), fie pe locul 10 (în Mexic, Brazilia și Arabia Saudită).

Ricciardo a fost încântat de clasarea în top 5, în timp ce Norris regretă doza dublă de ghinion de la Jeddah

Totuși, nu doar steagul roșu l-a rănit pe Norris, deoarece a spus că nici măcar nu a putut profita de coliziune dintre Sergio Perez și Charles Leclerc la prima reluare a cursei, deși în cele din urmă a urcat din nou în top 10.

„Pentru efort ar trebui să iau un 10 din 10”, a glumit Norris. „Un punct este mai bine decât nimic. Am avut ghinion de multe ori, steagul roșu a distrus totul – practic toată lumea a trecut înaintea mea. Și apoi, chiar și cu prăbușirile, la cea cu Perez eram în stânga și am avut din nou ghinion și nu am putut merge la dreapta, apoi toți au fost kamikaze și s-au lovit unul de altul.

„A fost o cursă lungă pentru a înscrie un punct, dar mai bine decât nimic. Mă ține în luptă măcar…”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES