Latest Posts

Rezumatul sezonului 2021 de Bogdan Duma (Video)

Vizualizări: 32509

Cam așa a arătat pentru mine anul 2021, un an pe care l-am început foarte dezamăgit din cauza materialului de concurs, dar în care am reușit să mă dezvolt pe toate planurile.

2021

În ciuda faptului că am avut o mașină net inferioara fata de adversarii mei, am resuit totuși să cuceresc primele mele titluri naționale, doua titluri de Campion National în cadrul Campionatului National de Viteza în Coasta 2 și doua titluri de Vicecampion National, în Campionatul National de Super Rally respectiv Campionatul National de Slalom Paralel.

YouTube video

Mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au fost aproape și m-au susținut în toate momentele, mai ales părinților mei fără ajutorul cărora nu erau posibile toate aceste lucruri, și nu în ultimul rand partenerilor care au fost alături de mine: PMA Invest, AlSteel, Mot OrSpor, State Kiki.

Mai multe știri despre Bogdan Duma găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Bogdan Duma
Photocredit: Arhiva Personala Bogdan Duma - Paul Gheorgheci
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Bogdan Duma

Latest Posts

Don't Miss