Latest Posts

Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet, Rotac, Etapa V.

Vizualizări: 38004

Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet: In al doilea weekend al lunii septembrie s-au decis titlurile naționale în cadrul ultimei etapei ROTAC. Campionatul s-a reîntors pe Motorpark Romania pentru a se disputa runda finală.

Vremea se anunța călduroasă și însorită, toamna încă nefăcându-și simțită prezența, așa că au fost două zile perfecte pentru curse. În cele 4 sesiuni open pitlane de sâmbătă am reușit să scad timpul la fiecare intrare, iar duminică dimineața am stabilit un nou personal best. Sesiunea Superlap a decurs foarte bine, stabilind al treilea cel mai bun timp al Clasei Pocket Rocket S6. Aceasta poate fi vizionată AICI:

YouTube video

Programul fiind neschimbat, etapă s-a încheiat cu Cursa Sprint. Am avut parte de bătălii intense, la finalul cărora am trecut linia de finish pe poziția a treia în cadrul clasei S6.

Cursa Pocket ROcket “micilor rachetuțe” poate fi vizionată AICI:

YouTube video

Etapa a 5-a a adus pentru mine multiple motive de bucurie: stabilirea unui nou record personal și clasarea pe locul 3 în cadrul cupei Juniorilor. La final de campionat ne întoarcem cu un loc pe podiumul anual: locul 3 la juniori și locul 4 la clasa S6.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La finalul primului meu an de participare la ROTAC, pot spune că mi-am atins obiectivul stabilit pentru primul an de concurs, am evoluat, datorită mașinii minunate pe care o am, dar și a cadrului competițional pus la dispoziție de organizatori, care au făcut de fiecare dată o treaba excelentă.

Rezumatul, RoTac

Deși campionatul s-a încheiat recent, deja am început sa conturez și să încep pregătirile pentru anul competițional viitor. Doresc să mulțumesc partenerilor mei, deoarece prin intermediul sprijinului lor am reușit sa fiu prezența la startul fiecărei etape de anul acesta.

Pentru a vă familiariza cu activitatea partenerilor mei am început o serie de prezentări pe conturile mele de social media, pe care vă invit să le parcurgeți: de pe Facebook: https://m.facebook.com/patricia.sirbu.50 sau de pe Instagram: https://www.instagram.com/patriciasirbumarculet/

Rezumatul, RoTac

Ne revedem cât de curând pe circuit!

Rezumatul, RoTac

 

  • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.
  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Time Attack (RoTac) găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Valle B Photography
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss