More

  Latest Posts

  Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet, RoTac, Etapa IV.

  În weekendul 13-14 august s-a desfășurat a patra etapă din Campionatul Național de Time Attack/ROTAC, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Penultima rundă a seriei s-a desfășurat tot pe Transilvania Motor Ring, circuitul de lângă Târgu Mureș.

  RoTac

  Vineri am profitat la maxim de track day-ul organizat de Danny Ungur Racing pentru a mă reacomoda cu circuitul. Programul competiției a rămas același, cu cele 4 curse sâmbătă, respectiv 2, Superlap-ul și Sprint-ul duminică. După primele două sesiuni de sâmbătă am constatat că plăcuțele de frână față erau aproape terminate, în ciuda faptului că au mers o singură etapă. Singura soluție pe care am găsit-o pentru a continua cursa a fost să merg cu un set de plăcuțe de stradă.

  Celelalte două sesiuni le-am folosit cu scopul de a înțelege cât mai bine modul în care mașina frânează cu noile plăcute și care este limita acestora. Duminică dimineață am plecat încrezătoare în prima sesiune și am reușit să stabilesc cel mai bun timp al etapei. Tot în prima sesiune plăcuțele s-au supraîncălzit și nu au mai ținut, fapt ce a dus la ieșirea în decor. Din fericire mașina nu a avut nici o problemă în urma ieșirii, așa că am continuat. În ciuda acestui fapt am fost la o diferențe de câteva sutimi de un nou podium la Juniors Cup.

  RoTac

  După sesiunea Superlap am remarcat la discuri că erau crăpate pe întreg diametrul. Din cauza acestei defecțiuni tehnice am decis să nu iau startul în cursa Sprint, riscul fiind unul foarte ridicat. Cu toate acestea, plecăm de la această etapă cu încă o învățătură, dar și cu informații noi despre mașină. Ultima etapă a campionatului este programată pe 9-10 septembrie, pe circuitul de lângă casă, Motorpark România.

  RoTac

  RoTac

   • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

  Photocredit: Valle B Photography


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss