Latest Posts

Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet, RoTac, Etapa IV.

Vizualizări: 16583

În weekendul 13-14 august s-a desfășurat a patra etapă din Campionatul Național de Time Attack/ROTAC, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Penultima rundă a seriei s-a desfășurat tot pe Transilvania Motor Ring, circuitul de lângă Târgu Mureș.

RoTac

Vineri am profitat la maxim de track day-ul organizat de Danny Ungur Racing pentru a mă reacomoda cu circuitul. Programul competiției a rămas același, cu cele 4 curse sâmbătă, respectiv 2, Superlap-ul și Sprint-ul duminică. După primele două sesiuni de sâmbătă am constatat că plăcuțele de frână față erau aproape terminate, în ciuda faptului că au mers o singură etapă. Singura soluție pe care am găsit-o pentru a continua cursa a fost să merg cu un set de plăcuțe de stradă.

Celelalte două sesiuni le-am folosit cu scopul de a înțelege cât mai bine modul în care mașina frânează cu noile plăcute și care este limita acestora. Duminică dimineață am plecat încrezătoare în prima sesiune și am reușit să stabilesc cel mai bun timp al etapei. Tot în prima sesiune plăcuțele s-au supraîncălzit și nu au mai ținut, fapt ce a dus la ieșirea în decor. Din fericire mașina nu a avut nici o problemă în urma ieșirii, așa că am continuat. În ciuda acestui fapt am fost la o diferențe de câteva sutimi de un nou podium la Juniors Cup.

RoTac

După sesiunea Superlap am remarcat la discuri că erau crăpate pe întreg diametrul. Din cauza acestei defecțiuni tehnice am decis să nu iau startul în cursa Sprint, riscul fiind unul foarte ridicat. Cu toate acestea, plecăm de la această etapă cu încă o învățătură, dar și cu informații noi despre mașină. Ultima etapă a campionatului este programată pe 9-10 septembrie, pe circuitul de lângă casă, Motorpark România.

RoTac

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

RoTac

    • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Valle B Photography
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss