GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet, RoTac, Etapa III, Transilvania Motor Ring.

Vizualizări: 15323

Campionatul de Time Attack / Rotac a mai bifat în weekendul 9-10 iulie o etapă cu cea de la Târgu Mureș. A treia rundă s-a desfășurat pe circuitul Transilvania Motor Ring.

Noutatea acestui weekend a fost dată de faptul că a fost primul meu contact cu pista de la Cerghid, așa că vineri am profitat la maxim de track-day, pentru a învăța circuitul cât mai bine pentru zilele de concurs. Chiar din prima sesiune am rămas plăcut surprinsă de frumusețea acestui circuit. Farmecul este dat de diferențele de nivel, de virajele de viteză, dar și de șicane.

Formatul a rămas neschimbat, ziua de sâmbătă fiind alcătuită din 4 sesiuni de cursă, iar duminică au avut loc alte 2 sesiuni de cursa, Superlap-ul și cursa Sprint. În fiecare dintre cele 4 sesiuni de cursă de sâmbătă am reușit să mă adaptez cât mai bine la noul circuit. Cu fiecare sesiune ritmul meu a crescut, fapt demonstrat și de timpii care deveneau din ce în ce mai mici. Prima zi de concurs s-a terminat cu un zâmbet pe buze, datorită faptului că am reușit să cobor timpul stabilit în antrenamentul de vineri.

Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet, RoTac, Etapa III, Transilvania Motor Ring.

În prima sesiune de duminică totul a decurs conform planului, deoarece am reușit să îmi stabilesc best-ul etapei, ceea ce a fost un motiv de bucurie. După cea de-a doua intrare pe pista a urmat cursa Superlap, în cadrul căreia piloții au la dispoziție un singur tur pentru a obține un timp cât mai bun. Nu am reușit să îmi dobor recordul stabilit anterior, dar rezultatul a fost unul mulțumitor.

Cursa Sprint este întotdeauna ultima în weekendul de cursă. Aceasta constă în 15 minute de cursa, în care toți concurenții claselor Pocket Rocket și Pocket Rocket Super 6 se luptă pentru un loc cât mai sus pe grilă, timpul nu mai stabilind clasamentul final. Și la această etapă am avut o bătălie frumoasă cu Andrei Caimac, care sunt convinsă că a fost pe placul tuturor spectatorilor.

Atât Superlap-ul, cât și Cursa Sprint, pot fi revizionate la următoarele link-uri:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Etapa s-a încheiat cu un loc pe podium în cadrul Junior Cup. Astfel, am reușit să mă clasez pe locul trei în cadrul acestei cupe.

Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet, RoTac, Etapa III, Transilvania Motor Ring.

Slalom Paralel

  • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Valle B Photography
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES