More

  Latest Posts

  Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet, RoTac, Etapa III, Transilvania Motor Ring.

  Campionatul de Time Attack / Rotac a mai bifat în weekendul 9-10 iulie o etapă cu cea de la Târgu Mureș. A treia rundă s-a desfășurat pe circuitul Transilvania Motor Ring.

  Noutatea acestui weekend a fost dată de faptul că a fost primul meu contact cu pista de la Cerghid, așa că vineri am profitat la maxim de track-day, pentru a învăța circuitul cât mai bine pentru zilele de concurs. Chiar din prima sesiune am rămas plăcut surprinsă de frumusețea acestui circuit. Farmecul este dat de diferențele de nivel, de virajele de viteză, dar și de șicane.

  Formatul a rămas neschimbat, ziua de sâmbătă fiind alcătuită din 4 sesiuni de cursă, iar duminică au avut loc alte 2 sesiuni de cursa, Superlap-ul și cursa Sprint. În fiecare dintre cele 4 sesiuni de cursă de sâmbătă am reușit să mă adaptez cât mai bine la noul circuit. Cu fiecare sesiune ritmul meu a crescut, fapt demonstrat și de timpii care deveneau din ce în ce mai mici. Prima zi de concurs s-a terminat cu un zâmbet pe buze, datorită faptului că am reușit să cobor timpul stabilit în antrenamentul de vineri.

  Pati Rotac 2 2022 1

  În prima sesiune de duminică totul a decurs conform planului, deoarece am reușit să îmi stabilesc best-ul etapei, ceea ce a fost un motiv de bucurie. După cea de-a doua intrare pe pista a urmat cursa Superlap, în cadrul căreia piloții au la dispoziție un singur tur pentru a obține un timp cât mai bun. Nu am reușit să îmi dobor recordul stabilit anterior, dar rezultatul a fost unul mulțumitor.

  Cursa Sprint este întotdeauna ultima în weekendul de cursă. Aceasta constă în 15 minute de cursa, în care toți concurenții claselor Pocket Rocket și Pocket Rocket Super 6 se luptă pentru un loc cât mai sus pe grilă, timpul nu mai stabilind clasamentul final. Și la această etapă am avut o bătălie frumoasă cu Andrei Caimac, care sunt convinsă că a fost pe placul tuturor spectatorilor.

  Atât Superlap-ul, cât și Cursa Sprint, pot fi revizionate la următoarele link-uri:

  Etapa s-a încheiat cu un loc pe podium în cadrul Junior Cup. Astfel, am reușit să mă clasez pe locul trei în cadrul acestei cupe.

  Pati Rotac 2 2022 3

  Slalom Paralel

  • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

  Photocredit: Valle B Photography


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss