More

  Latest Posts

  Rezumatul Patriciei Sirbu Marculet de la prima etapa Women Rally.

  Sâmbătă a avut loc prima etapă din cadrul Campionatului Național de Women Rally, la care am luat startul în urma invitației echipei GP24.

  A fost primul meu contact cu această competiție, dar pot spune că organizarea a fost excepțională. Pentru acest lucru vreau să o felicit pe Laura Savu și  clubul sportiv Savu Racing. Încă de dimineață vremea era una închisa, care nu părea că avea să țină cu noi, deoarece se preconiza ploaie, ceea ce s-a și întâmplat. Ziua a început cu o tură de recunoaștere pe jos, în care mi-am făcut o idee despre modul în care traseul trebuie abordat. A urmat prima manșă de concurs, în care nu am reușit să obțin un timp satisfăcător.

  Women, Rally

  Însă acest lucru m-a ambiționat pentru a merge cât mai tare în manșa secundă. Zis și făcut. După parcurgerea unui tur foarte rapid, am greșit la frânarea pentru un ac de păr. Pedeapsa pentru eroarea mea a fost una pe măsură, deoarece parcursul meu s-a încheiat prematur: am blocat frânele și am ieșit în decor, lovind un balot de paie. Atunci când forțezi, riscul de a sări afară este unul ridicat. Ploaia și cauciucurile nepotrivite au agravat situația, însă greșeala îmi aparține.

  Cu toate acestea, privesc această experiență ca pe o învățătură, deoarece acum înțeleg mult mai bine modul în care trebuie să abordez o competiție, atunci când cauciucurile sunt neadecvate condițiilor meteo iar materialul de concurs este unul relativ necunoscut( la această etapă concurând pe o mașină nouă pentru mine, un Renault Megane).

  Women, Rally

  Women, Rally

  Următorul punct de pe agenda mea competițională este a doua etapă din Campionatului Național de Time-Attack ROTAC, ce este programată pe 4-5 iunie la MotorPark România.

  Slalom Paralel

  • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.
  Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet
  Photocredit: Arhiva Personală - Patricia Sirbu-Marculet

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

  Latest Posts

  Don't Miss