Latest Posts

Rezumatul cursei de Slalom Paralel la Șura Mare by Patricia Sirbu Marculet.

Vizualizări: 29230

Sâmbătă, 21 august, a avut loc a 3-a etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel pe noul circuit Masters Speedway de la Șura Mare, Sibiu. A fost o etapă foarte frumoasă, alături de oameni dragi, la care a existat un număr record de înscriși, luând startul nu mai puțin de 43 de piloți.

Numai la Clasa 1, în cadrul căreia particip și eu, au fost 8 piloti înscriși. Astfel, am avut parte de o bătălie aprigă pentru locurile fruntașe.

Competiția a început ca de fiecare dată cu o manșă de recunoaștere, după care a urmat antrenamentul cronometrat. Cu fiecare trecere am înțeles și mai bine traseul și am putut să îmi dau seama unde pot forța mai mult.

Slalom Paralel

În timpul primelor doua manșe de concurs am făcut pereche cu experimentatul pilot Raul Badiu. Pot spune că a fost o motivație să îl am pe Raul ca adversar direct, pentru a ma ambiționa să merg mai tare.

Apoi au urmat următoarele doua manșe de concurs, în care am avut-o ca adversar pe Angela Mondoca, și ea concurentă la clasa 1. Pot spune că mă bucură faptul că numărul prezențelor feminine a crescut și că există o bătălie de la egal la egal între concurenți, indiferent de gen.

Slalom Paralel

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

A fost o luptă constantă cu secundele, dar și cu ceilalți concurenți. În ciuda acestui fapt am reușit o clasare pe podium: locul 3 la Clasa Femina, un clasament dedicat prezentelor feminine. La Clasa 1 am reușit să îmi ating obiectivul, acela de a strânge suficiente puncte pentru a îmi păstra locul 2 în clasamentul general. Același lucru este valabil și pentru clasa Femina.

A fost o etapă reușită, spectaculoasă și foarte frumoasă, în care mi-am atins scopul, mai exact să adun puncte prețioase în lupta pentru titlu.

Slalom Paralel

Fiind foarte mulți sportivi la start, numărul spectatorilor și susținătorilor a fost pe măsură, ceea ce demonstrează încă o dată pasiunea comună pentru sportul cu motor. Am avut șansa să stau de vorbă cu piloți importanți, care mi-au oferit câteva sfaturi prețioase. Unul dintre aceștia a fost chiar D-ul Mihai Leu, care a reușit să ajungă la această etapă. Mulțumesc pentru vorbele frumoase!

Pe această cale aș dori să felicit organizatorul pentru pista excelentă pe care ne-a pus-o la dispoziție, care și-a păstrat condiția foarte bună de la început până la final. De asemenea, trebuie menționat și ceaunul fantastic pe care l-au servit. Complimente bucătarului!

Slalom Paralel

Felicitări tuturor concurenților! Ne revedem la start la următoarea etapă, ce este programată pe 2 octombrie la Sibiu.

În final aș dori să mulțumesc familiei, prietenilor și partenerilor care mă susțin și care mă încurajează să continui practicarea acestui sport minunat. Cu această ocazie doresc să îmi prezint oficial partenerii pentru acest an competițional: RepsolFabi Total GrupPilotAviCompact, Școala de Șoferi TeoFemei în MotorsportEDB RentGP24 F1 Știri Motorsports&F1Consterra Optim, și Voltaj.Slalom Paralel

Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Izabel Sirbu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss