More

  Latest Posts

  Rezumatul cursei de Slalom Paralel la Șura Mare by Patricia Sirbu Marculet.

  Sâmbătă, 21 august, a avut loc a 3-a etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel pe noul circuit Masters Speedway de la Șura Mare, Sibiu. A fost o etapă foarte frumoasă, alături de oameni dragi, la care a existat un număr record de înscriși, luând startul nu mai puțin de 43 de piloți.

  Numai la Clasa 1, în cadrul căreia particip și eu, au fost 8 piloti înscriși. Astfel, am avut parte de o bătălie aprigă pentru locurile fruntașe.

  Competiția a început ca de fiecare dată cu o manșă de recunoaștere, după care a urmat antrenamentul cronometrat. Cu fiecare trecere am înțeles și mai bine traseul și am putut să îmi dau seama unde pot forța mai mult.

  Slalom Paralel

  În timpul primelor doua manșe de concurs am făcut pereche cu experimentatul pilot Raul Badiu. Pot spune că a fost o motivație să îl am pe Raul ca adversar direct, pentru a ma ambiționa să merg mai tare.

  Apoi au urmat următoarele doua manșe de concurs, în care am avut-o ca adversar pe Angela Mondoca, și ea concurentă la clasa 1. Pot spune că mă bucură faptul că numărul prezențelor feminine a crescut și că există o bătălie de la egal la egal între concurenți, indiferent de gen.

  Slalom Paralel

  A fost o luptă constantă cu secundele, dar și cu ceilalți concurenți. În ciuda acestui fapt am reușit o clasare pe podium: locul 3 la Clasa Femina, un clasament dedicat prezentelor feminine. La Clasa 1 am reușit să îmi ating obiectivul, acela de a strânge suficiente puncte pentru a îmi păstra locul 2 în clasamentul general. Același lucru este valabil și pentru clasa Femina.

  A fost o etapă reușită, spectaculoasă și foarte frumoasă, în care mi-am atins scopul, mai exact să adun puncte prețioase în lupta pentru titlu.

  Slalom Paralel

  Fiind foarte mulți sportivi la start, numărul spectatorilor și susținătorilor a fost pe măsură, ceea ce demonstrează încă o dată pasiunea comună pentru sportul cu motor. Am avut șansa să stau de vorbă cu piloți importanți, care mi-au oferit câteva sfaturi prețioase. Unul dintre aceștia a fost chiar D-ul Mihai Leu, care a reușit să ajungă la această etapă. Mulțumesc pentru vorbele frumoase!

  Pe această cale aș dori să felicit organizatorul pentru pista excelentă pe care ne-a pus-o la dispoziție, care și-a păstrat condiția foarte bună de la început până la final. De asemenea, trebuie menționat și ceaunul fantastic pe care l-au servit. Complimente bucătarului!

  Slalom Paralel

  Felicitări tuturor concurenților! Ne revedem la start la următoarea etapă, ce este programată pe 2 octombrie la Sibiu.

  În final aș dori să mulțumesc familiei, prietenilor și partenerilor care mă susțin și care mă încurajează să continui practicarea acestui sport minunat. Cu această ocazie doresc să îmi prezint oficial partenerii pentru acest an competițional: RepsolFabi Total GrupPilotAviCompact, Școala de Șoferi TeoFemei în MotorsportEDB RentGP24 F1 Știri Motorsports&F1Consterra Optim, și Voltaj.Slalom Paralel

  Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet

  Photocredit: Izabel Sirbu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss