GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumatul al Patriciei Sirbu-Marculet: Cursa de Slalom Paralel (11/07)

Slalom Paralel
Vizualizări: 17235

Duminică 11 iulie a avut loc la Sibiu a doua etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel 2021. Chiar dacă cursa a fost organizată în aceeași locație că precedenta, în “groapa”, aceasta a avut un element nou, sensul fiind orar.

Că și data trecuta ziua a început cu recunoașterile, după care a urmat antrenamentul cronometrat. În baza timpilor din acesta s-au stabilit perechile pentru următoarele manșe.
Pot spune că m-am adaptat rapid la noua configurație a circuitului, deoarece am mai participat în trecut pe acest sens.

Slalom Paralel

A fost o etapă reușită și în care m-am simțit bine. La final am urcat pe treapta a treia a podiumului atât la Clasa 1 cât și la Clasa Femina. Acest rezultat m-a ajutat să trec pe locul 2 în clasamentul general al Clasei 1 și al Clasei Femina.

În final aș dori să mulțumesc familiei, prietenilor și partenerilor care mă susțin și care mă încurajează să continui practicarea acestui sport minunat. Cu această ocazie doresc să îmi prezint oficial partenerii pentru acest an competițional: RepsolFabi Total GrupPilotAviCompact, Școala de Șoferi TeoFemei în MotorsportEDB RentGP24 F1 Știri Motorsports&F1Consterra Optim, și Voltaj.

Slalom Paralel

Ne revedem la următoarea etapa, ce este programata pe 21.08.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Slalom Paralel

Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Izabela Sirbu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES