More

  Latest Posts

  Rezumatul al Patriciei Sirbu-Marculet: Cursa de Slalom Paralel (11/07)

  Duminică 11 iulie a avut loc la Sibiu a doua etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel 2021. Chiar dacă cursa a fost organizată în aceeași locație că precedenta, în “groapa”, aceasta a avut un element nou, sensul fiind orar.

  Că și data trecuta ziua a început cu recunoașterile, după care a urmat antrenamentul cronometrat. În baza timpilor din acesta s-au stabilit perechile pentru următoarele manșe.
  Pot spune că m-am adaptat rapid la noua configurație a circuitului, deoarece am mai participat în trecut pe acest sens.

  Slalom Paralel

  A fost o etapă reușită și în care m-am simțit bine. La final am urcat pe treapta a treia a podiumului atât la Clasa 1 cât și la Clasa Femina. Acest rezultat m-a ajutat să trec pe locul 2 în clasamentul general al Clasei 1 și al Clasei Femina.

  În final aș dori să mulțumesc familiei, prietenilor și partenerilor care mă susțin și care mă încurajează să continui practicarea acestui sport minunat. Cu această ocazie doresc să îmi prezint oficial partenerii pentru acest an competițional: RepsolFabi Total GrupPilotAviCompact, Școala de Șoferi TeoFemei în MotorsportEDB RentGP24 F1 Știri Motorsports&F1Consterra Optim, și Voltaj.

  Slalom Paralel

  Ne revedem la următoarea etapa, ce este programata pe 21.08.

  Slalom Paralel

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet
  Photocredit: Izabela Sirbu

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat Patricia Sirbu-Marculet

  Latest Posts

  Don't Miss