GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumatul al Patricia Sirbu-Marculet: Cursa de Slalom Paralel (22/05)

Slalom Paralel
Vizualizări: 18968

Sâmbătă 22 mai a avut loc prima etapă din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Aceasta a fost organizată în cunoscuta locație numită “groapa” în Sibiu. A fost o experiență nouă, chiar dacă în trecut am mai luat startul la Slalom Paralel, pentru că am făcut trecerea de la juniori la seniori, participând la clasa 1.

Ziua a început devreme cu o manșă de recunoașteri, după care au urmat antrenamentele cronometrate. În funcție de timpul din antrenamente, s-au stabilit perechile pentru manșele de concurs. A existat un progres de o la manșă la alta, astfel am reușit să îmi îmbunătățesc enorm timpul de la ultima participare, cu 20 de secunde. În a treia manșă de concurs m-am urcat pe un mal, fiind la un pas să mă răstorn, lucru ce nu m-a afectat pe moment, pentru că am reușit să scot cel mai bun timp al zilei în acea manșă. Însă, după aceea, nu am reușit să îmi recapăt încrederea pe care o avusesem înainte, așa că ritmul meu a scăzut, ceea ce a dus la calificare în finală mica, și nu în cea mare. Lupta pentru podium a fost una foarte aprigă, care s-a dat până în ultimul moment al concursului.

Slalom Paralel

M-am bucurat foarte mult că la această etapă au fost mai multe prezențe feminine la start. Din acest motiv s-a introdus un Clasament General Feminină. Este o fericire să văd că sportul cu motor devine din ce în ce mai cunoscut și că mai multe doamne și domnișoare își fac curaj să ia startul la aceste competiții.

Pot spune că acest campionat a început bine pentru mine, pentru că am reușit să progresez foarte mult de la ultimul start luat, ceea ce contează până la urmă cel mai mult, și pentru că am obținut două clasări bune: locul 4 la clasa 1 și locul 2 la clasa feminină. Cu alte cuvinte, a fost un weekend reușit în care ne-am distrat și am obținut puncte pentru campionat.

Slalom Paralel

În final aș dori să mulțumesc familiei, prietenilor și partenerilor care mă susțin și care mă încurajează să continui practicarea acestui sport minunat. Cu această ocazie doresc să îmi prezint oficial partenerii pentru acest an competițional: Repsol, Fabi Total GrupPilot, AviCompact, Școala de Șoferi Teo, Femei în Motorsport, EDB Rent, GP24 F1 Știri Motorsports&F1, Consterra Optim, și Voltaj.Slalom Paralel

Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Izabel Sirbu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES