More

  Latest Posts

  Rezumatul al Patricia Sirbu-Marculet: Cursa de Slalom Paralel (22/05)

  Sâmbătă 22 mai a avut loc prima etapă din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Aceasta a fost organizată în cunoscuta locație numită “groapa” în Sibiu. A fost o experiență nouă, chiar dacă în trecut am mai luat startul la Slalom Paralel, pentru că am făcut trecerea de la juniori la seniori, participând la clasa 1.

  Slalom Paralel

  Ziua a început devreme cu o manșă de recunoașteri, după care au urmat antrenamentele cronometrate. În funcție de timpul din antrenamente, s-au stabilit perechile pentru manșele de concurs. A existat un progres de o la manșă la alta, astfel am reușit să îmi îmbunătățesc enorm timpul de la ultima participare, cu 20 de secunde. În a treia manșă de concurs m-am urcat pe un mal, fiind la un pas să mă răstorn, lucru ce nu m-a afectat pe moment, pentru că am reușit să scot cel mai bun timp al zilei în acea manșă. Însă, după aceea, nu am reușit să îmi recapăt încrederea pe care o avusesem înainte, așa că ritmul meu a scăzut, ceea ce a dus la calificare în finală mica, și nu în cea mare. Lupta pentru podium a fost una foarte aprigă, care s-a dat până în ultimul moment al concursului.

  Slalom Paralel

  M-am bucurat foarte mult că la această etapă au fost mai multe prezențe feminine la start. Din acest motiv s-a introdus un Clasament General Feminină. Este o fericire să văd că sportul cu motor devine din ce în ce mai cunoscut și că mai multe doamne și domnișoare își fac curaj să ia startul la aceste competiții.

  Pot spune că acest campionat a început bine pentru mine, pentru că am reușit să progresez foarte mult de la ultimul start luat, ceea ce contează până la urmă cel mai mult, și pentru că am obținut două clasări bune: locul 4 la clasa 1 și locul 2 la clasa feminină. Cu alte cuvinte, a fost un weekend reușit în care ne-am distrat și am obținut puncte pentru campionat.

  Slalom Paralel

  În final aș dori să mulțumesc familiei, prietenilor și partenerilor care mă susțin și care mă încurajează să continui practicarea acestui sport minunat. Cu această ocazie doresc să îmi prezint oficial partenerii pentru acest an competițional: Repsol, Fabi Total GrupPilot, AviCompact, Școala de Șoferi Teo, Femei în Motorsport, EDB Rent, GP24 F1 Știri Motorsports&F1, Consterra Optim, și Voltaj.Slalom Paralel

  Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet

  Photocredit: Izabel Sirbu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss