GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumat Video: @CORB Adventure Days 2019 powered by Ford Trucks – Campionatul National de Off-Road – Round 07 – Târgoviște

Vizualizări: 37325

YouTube video

Rezumat Video: @CORB Adventure Days 2019 powered by Ford Trucks - Campionatul National de Off-Road - Round 07 - Târgoviște

 

Sursa: @CORB Adventure Days 2019 powered by Ford Trucks
Photocredit: Comisia National de Off-Road
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES