GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumat: Sorin Pop – MotoRC, MOTOPARK 2020

Vizualizări: 10747

“Locul 10” Am plecat din poziția A 13-a de pe grila de start, a fost o etapa grea pentru mine cu multe probleme, nu am reușit sa ma concentrez in antrenamente pentru a scoate un timp mai bun. In cursa am evitat doua accidentări in primele doua viraje, de doua ori am pierdut aderenta dar am revenit, ma bucur ca am terminat cu bine si sunt mulțumit de rezultat după cum a fost acest weekend, așa este la curse .

Rezumat: Sorin Pop - MotoRC, MOTOPARK 2020

Mulțumesc Primăria Bistrița, vă mulțumesc doamnelor de la Direcția Sport care s-au ocupat de proiectul meu, dar care din păcate s-a încheiat cu această etapă, sper să găsesc resurse să termin acest Campionat. Vă mulțumesc  tuturor celor care mă susțineți de acasă si nu numai, băieților care m-au ajutat la circuit.

Sponsori:

  • Primăria Bistrița
  • Municipiul Bistrița

Partener Media Oficial: GP24

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES