More

  Latest Posts

  Rezumat: Sorin Pop – MotoRC, MOTOPARK 2020

  “Locul 10” Am plecat din poziția A 13-a de pe grila de start, a fost o etapa grea pentru mine cu multe probleme, nu am reușit sa ma concentrez in antrenamente pentru a scoate un timp mai bun. In cursa am evitat doua accidentări in primele doua viraje, de doua ori am pierdut aderenta dar am revenit, ma bucur ca am terminat cu bine si sunt mulțumit de rezultat după cum a fost acest weekend, așa este la curse .

  Mulțumesc Primăria Bistrița, vă mulțumesc doamnelor de la Direcția Sport care s-au ocupat de proiectul meu, dar care din păcate s-a încheiat cu această etapă, sper să găsesc resurse să termin acest Campionat. Vă mulțumesc  tuturor celor care mă susțineți de acasă si nu numai, băieților care m-au ajutat la circuit.

  Sponsori:

  • Primăria Bistrița
  • Municipiul Bistrița

  Partener Media Oficial: GP24

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss