GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumat sezon 2019: Vlad Neaga Motorsport

Vizualizări: 34324

Sezonul acesta a fost unul de foc pentru mine deoarece am decis să avansam către clasa Supersport 600 una dintre cele mai disputate clase din campionatul național și balcanic.

Prima deplasare către Grecia din primăvara a fost dificila pentru mine deoarece concurenta avea multe decenii experiență în tot ceea ce înseamnă viteza, eu fiind doar la începutul celui de al doilea sezon al meu în viteza.

Rezumat sezon 2019: Vlad Neaga Motorsport

Pe când am reușit să îmi ajung concurenta din urma, cursele s-au mutat în Romania unde din nou am avut obstacole de depășit. Anul acesta m-am confruntat cu de 3 ori mai multe căzături că anul trecut, determinarea mea era acolo dar din păcate fiecare căzătură a costat așa că am decis să ne mulțumim cu locul 2 în campionatul național și să reducem costurile concurând la ultimele trei etape în campionatul MotoRC unde toate cursele s-au desfășurat la Motorpark și unde am reușit să câștig toate cursele la clasa Stock 600.

Rezumat sezon 2019: Vlad Neaga Motorsport

Din păcate primele trei etape le-am ratat așa că la finalul anului a trebuit să mă mulțumesc cu un loc 3 nesperat în campionat. Pentru anul viitor avem speranțe mari și multa determinare. Ne vom îmbunătăți pe fiecare plan și vom fi deschiși oricărei colaborări.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

https://www.vladneaga.ro/

Sursa: Vlad Neaga Motorsport
Photocredit: Vlad Neaga Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES