More

  Latest Posts

  Rezumat sezon 2019: Vlad Neaga Motorsport

  Sezonul acesta a fost unul de foc pentru mine deoarece am decis să avansam către clasa Supersport 600 una dintre cele mai disputate clase din campionatul național și balcanic.

  Prima deplasare către Grecia din primăvara a fost dificila pentru mine deoarece concurenta avea multe decenii experiență în tot ceea ce înseamnă viteza, eu fiind doar la începutul celui de al doilea sezon al meu în viteza.

  3 4

  Pe când am reușit să îmi ajung concurenta din urma, cursele s-au mutat în Romania unde din nou am avut obstacole de depășit. Anul acesta m-am confruntat cu de 3 ori mai multe căzături că anul trecut, determinarea mea era acolo dar din păcate fiecare căzătură a costat așa că am decis să ne mulțumim cu locul 2 în campionatul național și să reducem costurile concurând la ultimele trei etape în campionatul MotoRC unde toate cursele s-au desfășurat la Motorpark și unde am reușit să câștig toate cursele la clasa Stock 600.

  7 3

  Din păcate primele trei etape le-am ratat așa că la finalul anului a trebuit să mă mulțumesc cu un loc 3 nesperat în campionat. Pentru anul viitor avem speranțe mari și multa determinare. Ne vom îmbunătăți pe fiecare plan și vom fi deschiși oricărei colaborări.

  https://www.vladneaga.ro/

  Sursa: Vlad Neaga Motorsport

  Photocredit: Vlad Neaga Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss