More

  Latest Posts

  Rezumat Rally 2: George Marinescu si Arnold Caitanu obtin locul 3 la Iasi

  Recent încheiata competiție automobilistică din capitală Moldovei a propus un total de 10 probe speciale (8 în cadrul CNR2), la capătul cărora aveau să fie desemnați câștigătorii diferitelor categorii ale întrecerii.

  XR2 Marinescu 0013

  Echipajul timișorean își propunea, la startul raliului, obținerea unui loc pe podium, de natură să confirme ritmul bun afișat până acum pe macadam și să îngroașe zestrea de 48 de puncte deținute în clasamentul anual Rally 2. “Am pornit în ziua de vineri cu așteptări ridicate, dar din păcate, simpatia pe care o avem pentru proba specială “Cioca Boca” (parcursă de două ori în prima zi competițională), nu avea să se traducă în timpi competitivi. Ziua se încheie, totuși, cu un plus, evoluând în premieră pe Super-Speciala Râpă Galbenă și luând contact cu mulțimea de oameni din acel amfiteatru natural. Sâmbătă, am reușit să creștem ritmul și să ne bucurăm de un parcurs alert iar în ciuda unui moment dificil la finele ultimei treceri pe Cioca Boca, am reușit să obținem locul 3 al ierarhiei Rally 2 și locul 2 al Clasei A3.” a declarat George, la finalul raliului.

  XR2 MArinescu 0015

  Notăm și evoluția extrem de bună a celuilalt echipaj timișorean, Mircea Samuil – Romain Gilles, cei doi obținând victoria în clasamentul Rally 2 și apropiindu-se de obținerea titlului de campioni naționali.

  Iată configurația clasamentului general anual:

  1. Claudiu Albut        106 puncte
  2. Mircea Samuil       100 puncte
  3. George Marinescu 66 puncte
  4. Cosmin Salistean   59 puncte
  5. Florian Niturad      58 punctte

  XR2 MArinescu 0001

  George Marinescu și Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  • Sursă: George Marinescu
  • Photocredit: George Marinescu

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss