More

  Latest Posts

  Rezumat MRT Motor Show la Transilvania Motor Ring (Video)

  Salutări prieteni!

  În weekendul ce a trecut Transilvania Motor Ring a găzduit evenimentul nostru MRT Motor show 2019 care a avut un impact destul de mare asupra pasionaților din motorsportul Românesc.

  Dorim pe această cale să va mulțumim, tuturor participanților, spectatorilor, care s-au comportat exemplar, au ascultat indicațiile noastre și au respectat circuitul, adică, au păstrat curățenia, sperăm că v-ați distrat pe cinste!

  Dorim să va mulțumim tuturor, celor care au participat la CAR EXPO pentru mașinile deosebite cu care au venit, mulțumim băieților de la DB Drag Racing România Oficiali pentru prezentarea deosebită a mașinilor de car audio, de top din țară și nu în ultimul rând, băieților de la DRIFT care au încins atmosfera toată ziua, pe tot parcursul weekendului și celor de la Retro Mobil care au prezentat niște mașini OLD SCHOOL pe măsură !

  MRT 1

  Pe viitor, va promitem evenimente și mai bine organizare, mai complexe și cu mai multe surprize!

  Dacă ne întrebați pe noi, țelul nostru a fost atins, pentru acest eveniment! Adică …să cunoaștem oameni de calitate, oameni care se dedică pasiunii lor, oameni cu care poți formă o legătură în viitor !

  Cu siguranță ne vedem la a 2-a ediție a MRT MOTORSHOW, în prima parte a anului viitor!

  Dacă doriți să postați fotografiile voastre de la eveniment, va invităm să le postați aici : MRT Motorsport – Discuții/Evenimente.

  Mulțumim pe această cale partenerilor noștri de la Euro Gas Systems pentru implicarea lor în acest eveniment, fără de care n-ar fi fost la fel !

  Mulțumim sponsorilor și colaboratorilor noștri :

  Aliat Exclusive, Târgu Mureș
  ATS Automotive Solutions
  Gombos Security
  HELL ENERGY
  Kiss FM

  Videocredit: Atti Măsline


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss