GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumat MRT Motor Show la Transilvania Motor Ring (Video)

Vizualizări: 17870

Salutări prieteni!

În weekendul ce a trecut Transilvania Motor Ring a găzduit evenimentul nostru MRT Motor show 2019 care a avut un impact destul de mare asupra pasionaților din motorsportul Românesc.

Dorim pe această cale să va mulțumim, tuturor participanților, spectatorilor, care s-au comportat exemplar, au ascultat indicațiile noastre și au respectat circuitul, adică, au păstrat curățenia, sperăm că v-ați distrat pe cinste!

YouTube video

Dorim să va mulțumim tuturor, celor care au participat la CAR EXPO pentru mașinile deosebite cu care au venit, mulțumim băieților de la DB Drag Racing România Oficiali pentru prezentarea deosebită a mașinilor de car audio, de top din țară și nu în ultimul rând, băieților de la DRIFT care au încins atmosfera toată ziua, pe tot parcursul weekendului și celor de la Retro Mobil care au prezentat niște mașini OLD SCHOOL pe măsură !

Rezumat MRT Motor Show la Transilvania Motor Ring (Video)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pe viitor, va promitem evenimente și mai bine organizare, mai complexe și cu mai multe surprize!

Dacă ne întrebați pe noi, țelul nostru a fost atins, pentru acest eveniment! Adică …să cunoaștem oameni de calitate, oameni care se dedică pasiunii lor, oameni cu care poți formă o legătură în viitor !

Cu siguranță ne vedem la a 2-a ediție a MRT MOTORSHOW, în prima parte a anului viitor!

Dacă doriți să postați fotografiile voastre de la eveniment, va invităm să le postați aici : MRT Motorsport – Discuții/Evenimente.

Mulțumim pe această cale partenerilor noștri de la Euro Gas Systems pentru implicarea lor în acest eveniment, fără de care n-ar fi fost la fel !

Mulțumim sponsorilor și colaboratorilor noștri :

Aliat Exclusive, Târgu Mureș
ATS Automotive Solutions
Gombos Security
HELL ENERGY
Kiss FM

Videocredit: Atti Măsline

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES