GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumat de Cristi Sugár- Racing Driver

Vizualizări: 22059

Cristi Sugár- Racing Driver

Rezumat de Cristi Sugár- Racing Driver?Campioni naționali absoluți CNR2D 2018Rezumat de Cristi Sugár- Racing Driver?
Rezumat de Cristi Sugár- Racing Driver?Campioni naționali Clasa A3
Rezumat de Cristi Sugár- Racing Driver?Vicecampioni la echipe cu DTO-Tellur Rally Team

Rezumat de Cristi Sugár- Racing Driver
SONY DSC

Un prim an in CNR cu un final la care nu m-as fi gandit la inceputul sezonului 2018, cand am mers la Brasov, acolo unde am gasit sustinerea si echipa care m-a ajutat sa ajung aici!

Multumesc Alin ca ai stiut cand sa ma impingi sa merg mai tare si cand sa ma temperezi dupa cazRezumat de Cristi Sugár- Racing Driver?

Cel mai solicitant raliu parcurs de mine pana acuma, probe superbe, insa de viteza mareRezumat de Cristi Sugár- Racing Driver?. Lupta pentru titlu s-a dat pana pe ultima proba si a fost una foarte stransa cu Bogdan, la care vreau sa ii multumesc pentru aceasta lupta frumoasa!

Mii de multumiri Eugen Caragui (Ion Mos) pentru sansa de a arata ce pot si implicit Vali, care mi-a aratat mie ce pot si m-a ajutat sa evoluez!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu toate astea, cel mai frumos premiu de anul acesta este tricoul pe care il port la fiecare etapaRezumat de Cristi Sugár- Racing Driver❤️

#dtotellurrallyteam #valiporcisteanuracing #ionmos #catena #yatotools

Rezumat de Cristi Sugár- Racing Driver

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES