More

  Latest Posts

  Rezultatul arată de ce am fost precauți – Mercedes

  Șeful Mercedes F1, Toto Wolff, spune că rezultatul de la COTA arată exact de ce au avut dreptate să fie precauți, cu o victorie importantă pentru Ferrari punând trimițând lupta pentru titlu în Mexic.

  Hamilton, care trimufase la ultimele 4 curse, nu mai pierduse la COTA din 2013.

  O victorie pentru acesta, cu Sebastian Vettel pe trei sau mai jos ar fi rezultat în al 5-lea campionat pentru pilotul englez.

  Mercedes au spus de ne-numărate ori că lupta pentru nici unul dintre titluri nu este gata, și se pare că au avut dreptate.

  „Toată săptămâna, oamenii ne ofereau aplauze, vorbeau negativ despre Ferrari, de parcă rezultatul sezonului era deja prestabilit.”

  „Dar narativa aceea pur și simplu nu se potrivește în Formula 1.

  „Am fost foarte prezenți și foarte respectuoși față de Ferrari la fiecare cursă anul acesta, fiind conștienți că vor veni la fiecare cursă gata să se bată pentru victorie – zis și făcut.”

  Ferrari par să fie din nou în avantaj în campionat, iar următoarea cursă vine imediat, duminică, în Mexic. Mercedes au de recuperat, și foarte puțin timp să facă asta. Titlul mondial va merge aproape sigur la Lewis, dar cel la constructori, rămâne de văzut.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss