Latest Posts

Rezultatul arată de ce am fost precauți – Mercedes

Vizualizări: 10475

Șeful Mercedes F1, Toto Wolff, spune că rezultatul de la COTA arată exact de ce au avut dreptate să fie precauți, cu o victorie importantă pentru Ferrari punând trimițând lupta pentru titlu în Mexic.

Hamilton, care trimufase la ultimele 4 curse, nu mai pierduse la COTA din 2013.

O victorie pentru acesta, cu Sebastian Vettel pe trei sau mai jos ar fi rezultat în al 5-lea campionat pentru pilotul englez.

Mercedes au spus de ne-numărate ori că lupta pentru nici unul dintre titluri nu este gata, și se pare că au avut dreptate.

„Toată săptămâna, oamenii ne ofereau aplauze, vorbeau negativ despre Ferrari, de parcă rezultatul sezonului era deja prestabilit.”

„Dar narativa aceea pur și simplu nu se potrivește în Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am fost foarte prezenți și foarte respectuoși față de Ferrari la fiecare cursă anul acesta, fiind conștienți că vor veni la fiecare cursă gata să se bată pentru victorie – zis și făcut.”

Ferrari par să fie din nou în avantaj în campionat, iar următoarea cursă vine imediat, duminică, în Mexic. Mercedes au de recuperat, și foarte puțin timp să facă asta. Titlul mondial va merge aproape sigur la Lewis, dar cel la constructori, rămâne de văzut.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss