Latest Posts

Lewis Hamilton obține pole-ul în Singapore

Vizualizări: 11723

Britanicul Lewis Hamilton-Mercedes reușește să obțină un nou pole position în sezonul 2018 din Formula 1, ultima performanță fiind realizată sub lumina nocturnii pe strazile din Marina Bay, Singapore. Timpul său a fost 1:36.015 cu pneurile Hypersoft. Verstappen a terminat sesiunea pe locul 2, iar contracandidatul la titlu al lui Hamilton, Sebastian Vettel ajunge pe 3.

Grila de start pentru cursa din Singapore este aceasta:

Lewis Hamilton obține pole-ul în Singapore

Cursa din Singapore va avea loc Duminică, ora 15:10, ora României, ea putând fi văzută pe DigiSport1, TelekomSport3 și RTL.

Foto-Facebook-Lewis Hamilton

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss