Latest Posts

Reuniune Dacia Revival la etapa de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov

Vizualizări: 15580

La un an de la lansarea Dacia Revival, participanții la acest proiect se vor reuni în weekend, la Brașov, cu ocazia etapei finale din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019.

Pe lângă cele trei modele Dacia, care vor fi prezente în concurs, pilotate de Dan Spuderka (Dacia 1300), Valentin Nemțanu (Dacia 130 T2X) și Mihai Barbu Alexandrescu (Dacia 1310), publicul prezent la Brașov va putea vedea pe traseul de concurs alte 15 automobile Dacia.

Trei modele din Dacia se vor regăsi în weekend, Dacia 1300, Dacia 1310 și Dacia Sport. Acestea vor fi parcate în parcul de service în curtea principală a Colegiului Național „Aprily Lajos”, sâmbătă, începând cu orele 8:00. Ulterior, pe parcursul celor două zile, acestea vor urca în coloană, în spatele mașinii de securitate, pe traseul de concurs.

Reuniune Dacia Revival la etapa de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov
Sursă foto: simcat

„Cu siguranță, în sezonul viitor de viteză în coatsă vom putea vedea la etape o parte dintre cei care vor fi prezenți de data aceasta doar pentru reuniune. Toți sunt din noua generația și au experimentat deja motorsportul în cadrul Campionatului Național Klausenburg Retro Racing. E o bucurie că putem readuce acest brand autohton în motorsport”, a declarat Adrian Apostu, membru al Comisiei Dacia Revival din cadrul FRAS.

Ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop va avea loc în perioada 12-13 octombrie la Poiana Brașov. Un total de 91 de piloți vor fi prezenți la startul Trofeului Opel.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss