More

  Latest Posts

  Reunit cu vechea sa mașină, Tempestini a terminat pe poziția 5 la ERC1 Junior

  Simone Tempestini s-a întors la un vechi favorit la Raliul Islas Canarias – și a obținut cu promptitudine o poziție top 5 în clasament la categoria FIA ERC1 Junior Championship.

  Tempestini, care a obținut un al cincilea titlu național românesc în octombrie, a concurat într-un Citroën C3 R5 pentru prima dată în mai bine de doi ani la evenimentul spaniol pe asfalt. În ciuda lipsei de familiaritate la volanul mașinii franceze, Tempestini a terminat pe locul cinci în ERC1 Junior.

  “Suntem aici la sfârșit și suntem pentru acest lucru”, a spus Tempestini. „Pentru noi nu a fost un raliu ușor, deoarece a trebuit să ne adaptăm la mașină în condiții dificile. Am încercat să facem tot posibilul, dar cu siguranță trebuie să învățăm mașina pentru a putea fi mai rapizi. ”

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss