GP24 Media

LATEST POSTS

Retrospectivă 2018. Podiumurile finale în Campionatul Național de Super Rally

Vizualizări: 18258

Campionatul Național de Super Rally și-a desemnat cei mai buni sportivi ai sezonului 2018, aceștia fiind celebrați la Gala Campionilor FRAS de la Venue Timișoara.

Aflat în primul an, Campionatul Național de Super Rally s-a dovedit a fi un succes în ceea ce privește promovarea motorsportului în marile orașe ale țării. În 2018 au avut loc trei etape, pe trasee urbane, în municipiile Târgu Mureș, Craiova și București.

Peste 120 de sportivi din raliuri, viteză în coastă și drift au fost prezenți de-a lungul anului în etapele de super rally, aceștia având zeci de titluri naționale în palmares, însă podiumurile nu au fost complete la Gala Campionilor FRAS deoarece o mare parte dintre participanți au concurat cu licență one-event, care nu a punctat în clasamentul general.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Astfel, sportivii premiați la finalul sezonului 2018 în Campionatul Național de Super Rally sunt:

CLASA 1

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 


1. Vlad Cosma

CLASA 2A:

O tânără speranță a automobilismului sportiv autohton, Costi Tudose a obținut prima poziție în acest an la Clasa 2A. Al doilea, Claudiu Vasilache, a fost absent de la Gala Campionilor.

1. Costi Tudose
2. Claudiu Vasilache

CLASA 2B:

Cei trei au fost premiați de promotorul Mihai Leu la Gala Campionilor.

1. Sorin Mihoc
2. Emanuel Năstasă
3. Andrei Moțescu

CLASA 3:

Radu Luca a pilotat în 2018 pe o Dacia Sandero.

1. Radu Luca

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES