GP24 Media

LATEST POSTS

Retrospectivă 2018. Podiumurile finale în Campionatul Național de Rally Cross

Vizualizări: 37494

Campionatul Național de Rally Cross și-a desemnat cei mai buni sportivi ai sezonului 2018, care a avut programate un total de 7 etape.

A fost cel mai spectaculos sezon din ultimii ani la rally cross, rundele desfășurându-se pe circuitele din Mioveni, Bradu, Câmpulung Muscel, Sibiu, Curtea de Argeș, Târgu Jiu și din nou Bradu. A fost bifată și o prezență record la etape, cu un total de 61 de sportivi participanți.

Podiumurile sezonului 2018 în Campionatul Național de Rally Cross sunt următoarele:

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

JUNIOR BUGGY:

Alexandru Talianu, pe podium, între frații Victor și Ștefan Neamțu la Junior Buggy.

1. Victor Neamțu
2. Alexandru Talianu
3. Ștefan Neamțu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

CLASA H1:

Campion al Juniorilor în 2015 și 2017, Alexandru Gheorghe a cucerit anul acesta titlul la Clasa H1.

1. Alexandru Gheorghe
2. Eduard Marin
3. Iancu Niță

CLASA H2:

Robert Boncescu a devenit campion la H2 pentru al doilea an consecutiv.

1. Robert Boncescu
2. Octavian Stan
3. Bogdan Achimoiu

CLASA H3:

Campion pentru a doua oară consecutiv la H3, Gheorghe Ticuță a împărțit prima treaptă a podiumul la Gala Campionilor cu Mihai Berbecaru și Radu Băcârcel.

1. Gheorghe Ticuță
2. Mihai Berbecaru
3. Radu Băcârcel

CLASA H4:

Campion al Clasei H4, Emil Boroș i-a dedicat trofeul tatălui său, Nelu Boroș, unul dintre părinții rally crossului din România, care a plecat dintre noi cu puțin timp înaintea Galei Campionilor. Emil a făcut o poză pe prima poziție alături de ceilalți doi ocupanți ai podiumului.

1. Emil Ioan Boroș
2. Romeo Medan
3. Dan Bodea

CLASA BUGGY 1600 – B2:

Cristian Dunavățu a câștigat acest titlu pentru a treia oară în carieră.

1. Cristian Dunavățu
2. Tiberiu Lămbescu
3. Iulian Rândașu

CLASA SUPER BUGGY B3:


1. Adrian Rizoiu
2. Vasile Șerban
3. Cristian Dunavățu

CLASAMENTUL ECHIPELOR:

Sprint Club Mioveni a câștigat titlul pe echipe pentru al patrulea an la rând.

1. Sprint Club Mioveni
2. Raideri Târgu Jiu
3. Procar Racing Pitești

OPEN:

Gheorghe Ticuță a obținut al doilea titlu consecutiv la open în rally cross.

1. Gheorghe Ticuță
2. Adrian Rizoiu
3. Mihai Berbecaru

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES