GP24 Media

LATEST POSTS

Retrospectivă 2018. Podiumurile finale în Campionatul Național de Drift

Vizualizări: 18721

Campionatul Național de Drift și-a desemnat cei mai buni sportivi ai sezonului 2018, aceștia fiind celebrați la Gala Campionilor FRAS de la Venue Timișoara.

Pentru al treilea an ca probă sportivă oficială, driftul a avut în 2018 un total de 6 etape, cu una mai mult decât în anii anteriori. Cele 6 runde au fost împărțite în circuite (Mariapocs și Prejmer), trasee montane (Transalpina și TransRarău) și trasee urbane (Rovinari și Baia Mare).

Nu mai puțin de 80 de piloți din 7 țări au luat startul la acest sezon de drift, care a avut parte și de o premieră absolută, toate cele 6 etape fiind televizate în direct de Telekom Sport.

Podiumurile finale ale sezonului 2018 în Campionatul Național de Drift sunt următoarele:

Semi Pro:

Retrospectivă 2018. Podiumurile finale în Campionatul Național de Drift
Pentru al doilea an consecutiv, titlul de la Semi Pro ajunge în Bulgaria, de data aceasta la Ivan Ivanov. Campionul en-titre, Georgi Kazakov, a fost al doilea. Alex Duminică a fost singurul român de pe podium la Semi Pro.

1. Ivan Ivanov
2. Georgi Kazakov
3. Alexandru Duminică

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pro:

Retrospectivă 2018. Podiumurile finale în Campionatul Național de Drift
La numai 23 de ani, Iulian Jumuga a devenit cel mai tânăr campion național din istoria României la drift.

1. Iulian Jumuga
2. Călin Ciortan
3. Răzvan Frățianu

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES