More

  Latest Posts

  RES se apropie cu pași rapizi către sezonul cu numărul cinci

  După patru sezoane încununate de succes, Romanian Endurance Series se pregătește să demareze în forță pentru cel de-al cincilea an, sezon care vine cu ceva noutăți interesante.

  2020 va găzdui șase etape desfășurate pe MotorParkRomania, Transilvania Motor Ring iar în premieră vom avea o cursă pe circuitul stradal din Ruse, Bulgaria. Cursa de pe străzile “vecinilor” va constitui jumătatea sezonului care în acest an va fi promovat și mai mult prin intermediul Telekom Sport.

  Trei din cele șase etape se vor vedea în premieră la TV prin intermediul platformei Telekom. Cursele vor avea același format cu două manșe de câte o oră fiecare, format caracteristic curselor GT sprint iar platoul competițional va fi din nou variat cu prototipuri, GT-uri și turisme.

  Așteptarea se va încheia în curând, prima etapă din RES este programată pentru începutul lunii Aprilie iar grila de start se îndreaptă cu pași rapizi către 20 de echipaje. GP24 vor fi prezenți pe tot parcursul sezonului cu știri și cronicile fiecărei etape în parte.

  Sursa: GP24 Author, Cosmin Milcu / ACR

  Photocredit: Willi Motorsport, RES


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss