Latest Posts

RES se apropie cu pași rapizi către sezonul cu numărul cinci

Vizualizări: 15575

După patru sezoane încununate de succes, Romanian Endurance Series se pregătește să demareze în forță pentru cel de-al cincilea an, sezon care vine cu ceva noutăți interesante.

2020 va găzdui șase etape desfășurate pe MotorParkRomania, Transilvania Motor Ring iar în premieră vom avea o cursă pe circuitul stradal din Ruse, Bulgaria. Cursa de pe străzile “vecinilor” va constitui jumătatea sezonului care în acest an va fi promovat și mai mult prin intermediul Telekom Sport.RES se apropie cu pași rapizi către sezonul cu numărul cinci

Trei din cele șase etape se vor vedea în premieră la TV prin intermediul platformei Telekom. Cursele vor avea același format cu două manșe de câte o oră fiecare, format caracteristic curselor GT sprint iar platoul competițional va fi din nou variat cu prototipuri, GT-uri și turisme.

Așteptarea se va încheia în curând, prima etapă din RES este programată pentru începutul lunii Aprilie iar grila de start se îndreaptă cu pași rapizi către 20 de echipaje. GP24 vor fi prezenți pe tot parcursul sezonului cu știri și cronicile fiecărei etape în parte.

Sursa: GP24 Author, Cosmin Milcu / ACR
Photocredit: Willi Motorsport, RES
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Cosmin Milcu / ACR

Latest Posts

Don't Miss