More

  Latest Posts

  Repsol și Honda prelungesc acordul din MotoGP

  Oficialii grupului spaniol Repsol și cei de la Honda-Racing Corp. au anunțat miercuri că vor extinde parteneriatul din MotoGP, cu încă 2 ani. Noul acord marchează 28 de ani de Repsol Honda, la finalul lui 2022. Împreună au obținut 180 de victorii în clasa premier, 447 de podiumuri și 15 piloți au luat titlul cu ei.

  Mai mult de jumătate dintre titlurile clasei premier, din 1995 și până acum, au mers către echipa Repsol Honda. Colaborarea lor, a adăugat 10 titluri de constructori, de la crearea categoriei, din 2002.

  „E mereu un sentiment minunat când prelungim parteneriatul cu Repsol, iar acum cu încă 2 ani”, a spus președintele HRC, Yoshishige Nomura. „Împreună, am avut un succes incredibil și am format o colaborare unică în acest sport. Vom continua să depășim orice obstacol. 2020 este un an dificil, în întrega lume, dar împreună cu Repsol, putem să continuăm să ne materializăm visurile. Abia așteptăm să mai scriem pagini în cărțile de istorie ale motorsportului.”

  „Prelungirea acordului cu un partener atât de important pentru Repsol, ca Honda, în MotoGP, dovedește cât de puternică este alianța chiar și în aceste vremuri”, a declarat directorul executiv Repsol, Begona Elices Garcia. „Pentru noi tehnologia este cheia, iar această asociere istorică, a furnizat ocazia de a aduce inovații. Am reușit să atingem culmile sportului împreună.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss