More

  Latest Posts

  Repsol Honda și-a lansat noua motocicletă pentru sezonul 2021 din MotoGP

   

  Echipa de uzină Repsol Honda și-a lansat astăzi noua motocicletă cu care va încerca să revină în fruntea ierarhiei la MotoGP. Dacă numele lui Marc Marquez a fost o constantă din 2013 încoace în cadrul echipei japoneze, în acest an, alături de sextuplul campion mondial, la Honda va concura Pol Espargaro.

  Marc Marquez are în palmaresul său șase titluri mondiale la clasa regină a motomondialului, toate alături de Repsol Honda (2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019). De cealaltă parte, numele lui Pol Espargaro nu este deloc străin fanilor MotoGP. Spaniolul a fost campion mondial la categoria intermediară în 2014 și a concurat ultima oară pentru KTM, echipă alături de care s-a clasat pe un onorabil loc cinci în clasamentul piloților din 2020.

  Espargaro îl va înlocui pe Alex Marquez, nimeni altul decât fratele mai mic al lui Marc. La lansarea noii motociclete, mai mulți oficiali ai echipei japoneze au vorbit despre 2021, dar și despre momentul în care Marc Marquez va reveni pe pistă.

  Marc Marquez a avut o accidentare foarte grea după ce a căzut în prima etapă a sezonului trecut, la Jerez. După o cursă de revenire, Marquez a forțat depășirea asupra lui Vinales și a fost spectator la un high side care i-a adus o fractură la braț.

  Deși rapoartele inițiale dădeau certă revenirea spaniolului în timpul sezonului, el a fost nevoit să rateze întregul sezon, fiind totodată nevoit să treacă printr-un șir anevoios de trei operații pentru a ajunge la capacități fizice optime. Momentan, nu se știe data certă a revenirii lui Marc Marquez în șaua motocicletei Honda.

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss