GP24 Media

LATEST POSTS

Repsol Honda și-a lansat noua motocicletă pentru sezonul 2021 din MotoGP

Vizualizări: 11164

 

Echipa de uzină Repsol Honda și-a lansat astăzi noua motocicletă cu care va încerca să revină în fruntea ierarhiei la MotoGP. Dacă numele lui Marc Marquez a fost o constantă din 2013 încoace în cadrul echipei japoneze, în acest an, alături de sextuplul campion mondial, la Honda va concura Pol Espargaro.

Marc Marquez are în palmaresul său șase titluri mondiale la clasa regină a motomondialului, toate alături de Repsol Honda (2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019). De cealaltă parte, numele lui Pol Espargaro nu este deloc străin fanilor MotoGP. Spaniolul a fost campion mondial la categoria intermediară în 2014 și a concurat ultima oară pentru KTM, echipă alături de care s-a clasat pe un onorabil loc cinci în clasamentul piloților din 2020.

Espargaro îl va înlocui pe Alex Marquez, nimeni altul decât fratele mai mic al lui Marc. La lansarea noii motociclete, mai mulți oficiali ai echipei japoneze au vorbit despre 2021, dar și despre momentul în care Marc Marquez va reveni pe pistă.

Marc Marquez a avut o accidentare foarte grea după ce a căzut în prima etapă a sezonului trecut, la Jerez. După o cursă de revenire, Marquez a forțat depășirea asupra lui Vinales și a fost spectator la un high side care i-a adus o fractură la braț.

Deși rapoartele inițiale dădeau certă revenirea spaniolului în timpul sezonului, el a fost nevoit să rateze întregul sezon, fiind totodată nevoit să treacă printr-un șir anevoios de trei operații pentru a ajunge la capacități fizice optime. Momentan, nu se știe data certă a revenirii lui Marc Marquez în șaua motocicletei Honda.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES